taylasan 2 Report post Posted June 20, 2006 gittigidiyor com adresinde üstadın "para" isimli kitabı satılıyor, 1941 imzalı. ben alamıyorum, antikacının birine gideceğine değerini bilen biri alsın. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cile54 23 Report post Posted June 28, 2006 ilginç.. gerçekten ilginç.. Benim elimde imzalı Necip Fazıl kitabı olacak ve ben onu satacam. Yırtık Pırtık, dökülmeye yüz tutan Rabıta-ı Şerife'yi sırf, Kitap gibi kitap koktuğu için, ilk basımlardan biri olduğu için elime almaya korkuyorum, adam kitabı satıyor. Vay arkadaş..! 1 Share this post Link to post Share on other sites
kirmizi 0 Report post Posted April 7, 2007 cile kardes saskinligina tamamen katiliyorum.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest TaneR Report post Posted April 8, 2007 Sevgili Kardeşlerim Peki Bu satılan kitaplar Orginal mi [orjinal] mi? Share this post Link to post Share on other sites
Svatbjk 1 Report post Posted May 23, 2013 Para isimli kitabı ben aldım 150TL'ye imzalı, özenle ciltledim, kapattım yani hava almasın diye, değerli evrak çantamda yıllanıyor artık benle beraber ;)... 1 Share this post Link to post Share on other sites
kanijeli 33 Report post Posted June 2, 2013 arada sahafları dolaşmak lazım, belli mi olur belki Üstadın eski eserlerine rastlarız... elbette ki belli bir Üstad hassasiyetine sahip olan kişiler nazarında bu eserin satılığa çıkarılması kabul edilebilir değildir. İnşallah çaresizlikten satılmıştır, sadece para için satıldıysa çok yazık! alana da hayırlı olsun ne diyelim. Share this post Link to post Share on other sites