Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
SİDOMA

Avusturalyalı Gencin İslamiyeti Seçişi

Recommended Posts

Nette izlemiştim, gerçekten müthiş.Benim en büyük dileklerimden biri din düşmanı koyu ateist-materyalist ünlü bilim adamlarından birinin İslâma geçip onu savunması....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Subhanallah :)

 

Hak tecelli edince, İslam'la şereflenmiş maşaallah! Sonradan Müslüman olanlara hep bir sempatim olmuştur :) O kadar doğal ve o kadar güleryüzlü ki, bizim gibilerde pek rastlanmaz böyle bir çehreye. Gayet somurtuk, asık yüzlü, gür sesli, boyuna ahkam kesmeler ve daha neler neler... Müslüman'da bulunmaması gereken nahoş şeyler bulunur. Bakın o kardeşimize ne güzel, mütebessim bir suret ve ona uyan hoş bir ses. Tam bir tebliğci edası. Bu şekilde seminerler vermeye devam ederse inşaallah daha nice Müslümanlar olacaktır.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Subhanallah :)

 

Bakın o kardeşimize ne güzel, mütebessim bir suret ve ona uyan hoş bir ses. Tam bir tebliğci edası. Bu şekilde seminerler vermeye devam ederse inşaallah daha nice Müslümanlar olacaktır.

 

Hakkatten ne güzel di mi :) Ve orda benim dikkatimi çeken bir şey daha vardı ki gerçekten sizle de tekrar paylaşmak istiyorum: "...Hristiyanlar'ın her biri sorularıma kendi kafalarından cevap verirken Müslüman kardeşlerim sadece Kur'an'ı açarak, onu referans göstererek cevap veriyorlardı."

 

Bu gerçekten çok önemli. Zira orda bahsettiği sorular: 4 kadınla evlenmek, tesettür - bi tane de ben ekleyeyim - kadınla erkeğin aynı safta namaza duramaması ya da kadının erkeğin arkasına geçmek zorunda olması; bunlar gerçekten kolay sorular değil. İslam'a en azından objektif yaklaşan kişilerin genelde takıldığı asıl konular bunlar ve böyle bir soruya maruz kaldığımızda açıp Kur'an'dan göstermek çok güzel sonuçlar doğurabiliyormuş demek ki. Allah bize de nasib etsin inş.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bende yaklaşık bir ay önce izlemiştim. Birkaç ay içinde mellbourne'e gideceğim inşaallah. Nasip olurda gidersem o arkadaşla tanışmak niyetindeyim

Share this post


Link to post
Share on other sites

e-postama gelen bir mesajda gördüm ve çok hoşuma gitti. Sizlerlede paylaşmak istedim. 15 dakikalık bir video ve insanı hiçte sıkmıyor. Çünkü o genç çok güzel anlatıyor :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

günde 3 kere seyrediyorum :).HENÜZ yeni bulduğu hazineyi bu kadar güzel değerlendirken biz doğuştan sahip olduğumuz bu kadar değerli mücevherin değerini bilmiyoruz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aferin elemana. Tuttum kendisini. Sempatik, temiz yüzlü, mütevazi tavırlı ama çok bilmediği de aşikar olan buna rağmen samimi tipli birisi. Allah sayılarını artırsın. Bize de bu güzelliklerden ufacık da olsa solumayı nasip etsin. Yoksa milletçe ve devletçe pek de iç açıcı durumda değiliz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...