Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
cerrah

Akp, -“kürt Meselesi” De Dahil- Bu ülkenin Herhangi Bir Problemini çözebilir Mi?

Recommended Posts

Başlığa Direkt olarak cevap vermem gerekirse "Kürt açılımını" desteklediğimi beyan ederek, Kürt meselesi ve diğer meselelerde dahil her meseleyi aşacağına inandığım tek liderdir.

 

Benim gözümde 2. Abdulhamit neyse Recep Tayyip ERDOĞAN'da öyledir.

 

 

Mübalağa etmemek gerek...

Ne olursa olsun; biz biliyoruz ki parlamentoyla bir halt yenilemez.

 

Üstad Hazretlerinin evlatları unutmamalıdır ki beklediğimiz inkilabı özlediğimiz nesil gerçekleştirecektir parlamento değil. Sürekli takiye yaparak biryere varılamaz. Tayyip Erdoğan gibi kuvvetli bir hatip agorada çok iyi işler başarabilirdi ancak siyaset arenasında alan kısıtlı, malum...

 

Görüyorum ki ehliyetli olmayan adamlara teslimiyet gösteriliyor. Hatta hatta Abdülhamid gibi bir liderle eş gösteriliyor. Tartışmaya katılmak istemiyorum ancak bu mesele beni rahatsız etti. Herkesin yaptıkları ortadadır ve hadleri de bellidir. Böyle mübalağlara yer yoktur!..

 

Bir hususa daha dikkat çekmek istiyorum. Farkettim ki müslümanlar, olması gerekeni istemekten vazgeçti! Müslümanlar, yapılabileceğini düşündüklerini rica etme makamına indi! Böyle şey olur mu yahu!.. Domakratik rejimlerde halk bir vekil seçer, vekil halk adına gider konuşur. Vekil olmadan evvel de vaadlerde bulunur. Bu vaadler halkın isteklerini karşılar. Sonra parlamentoya girer, bunun mücadelesini verir. Ortada rejimle ilgili bir problem var ancak onu es geçelim. Hayat standartları ve vekil muamelesinde de büyük problemler var. Bir defa İslam Ahlakından bahsedemiyoruz şu tiplerde.

 

Yahu Allah rızası için söyleyin şu Melih Gökçek'ten rahatsız olmuyor musunuz? Sayaçları 150 ytl fazladan satan, bunun kaydını kuydunu tutmayan, hırsızlığı ortaya çıkınca ben 150 ytl'yi halkıma harcadım diyecek kadar ar damarı kopan ancak bunun belgesini gösteremeyen bir belediye başkanından tiksinmiyor musunuz? Belediye parasıyla klüp kuran, klüp satın alan, oğlunu başkan tayin eden bir sahtekardan miğdeniz bulanmıyor mu? Ya bunlara göz yuman, hiçbir şey yapamayan, üstelikte yine bu tipi aday gösteren kıymetli 3. Abdülhamid Han?..

 

Ozaman iş şuraya varıyor: Bunlar ne yapsa ''aman'' diyeceğiz. Aman çalsınlar çırpsınlar da islama dokunmasınlar!.. Yani çalıp çırpmadan olmuyor?.. E ozaman bunların İslam Ahlakları nerde kaldı?.. E ozaman biz bunların İslama ellemeyeceklerine nasıl güvenelim?..

 

Neden bir müslüman kendi seçtiği vekile baskı yapmaktan kaçınır? Ya o vekiller neden halka güvenerek iş yapamazlar? Cevabı basit, zira şu halkta özlediğimiz nesilden kırıntı bile yoktur ve bırak bu halkla aksiyona kalkmayı, inkilab yapmayı, helaya bile gidilmez!..

 

Allah'ın kılıcı kınında dursun, bu teslimiyet ve mantık tavrıyla birgün başınıza tekrar demoskratos kılıcını yersiniz!..

Nasılsanız öyle yönetilirsiniz!.. Başımızdakiler size benzer...

 

Rica ediyorum!.. Başbakanınıza ne derseniz deyin ancak mukaddes değerlerimizi düşürmeyin!

 

Vesselam...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Türkiye'nin tek şansı Ak Parti'dir.Ak Parti'yi desteklemeyip,eleştirip,yerip sonra ben Müslümanım diye gezenlerde gözümde sıfırdır.Kim ne derse desin o kimseler bölücüdür.Vatanı Cehapecilerin eline vermeye çok meraklılarsa Allahlarından bulsunlar.

Yok arkadaş yok o yüzde 2'yi geçemeyen saadet partindede,ayakta yürüyemeyen hocada'da,kurtulmuşunda'da hayır yok.Çıkıp bas bas ümmet bu yana gelin,onlar fitneci diye bağırıp nifak tohumları serperek cihad yaptığını sanan zavallı Milli Görüşçüler,AGD'ciler yazık size.

Etrafınıza bakın da utanın eleştirdiğiniz parti neler yapmış.

Bu kafayla nereye be

Share this post


Link to post
Share on other sites
Türkiye'nin tek şansı Ak Parti'dir.Ak Parti'yi desteklemeyip,eleştirip,yerip sonra ben Müslümanım diye gezenlerde gözümde sıfırdır.Kim ne derse desin o kimseler bölücüdür.

 

Bu nasil bir yorumdur. Ne yani senin gozunde Sadece Ak Parti destekcileri mi musluman? Bolucu damgasini da yapistirdinya helal olsun sana... Demekki sana gore bu ulkede yasayanlarin %55'i bolucu...

 

Hedefe atilan ok yaydan firladiginda milimetrik bir sapma yapmis olsa degil hedefi onikiden, hedef tahtasini bile vuramaz.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bu nasil bir yorumdur. Ne yani senin gozunde Sadece Ak Parti destekcileri mi musluman? Bolucu damgasini da yapistirdinya helal olsun sana... Demekki sana gore bu ulkede yasayanlarin %55'i bolucu...

 

Hedefe atilan ok yaydan firladiginda milimetrik bir sapma yapmis olsa degil hedefi onikiden, hedef tahtasini bile vuramaz.

Banane solculardan birader.Şuan şu durumda Ak Parti'den başka şans yok görmek zor mu?

Saadet bitmiş,kimileri tiyatro oynuyor hala.Benzini bitmiş arabayı iterek götürmeye çalışıyorlar neye yarar.

Kahrolsun İsrail sloganları atarak İsrail'e zarar verdiğini sanan tipler,Erdoğan Davos'ta Perez şerefsizinin yüzüne haykırdıktan sonra seçim için yaptı,şov yaptı diye naralar atmadılar mı?

Neyden kaçıyorlar?

Şuan İstanbul'da tüm camiler restorasyona alındı.Chp'nin vakti zamanında ahır yaptığı,meyhane,genelev yaptığı camilerin hepsi bir daha nasip olmaz diye halısından çivisine restore ediliyor.

Kürt açılımını hiçbir iktidar yapmayı düşünmemişken ve düşünmeyecekken (açıklamalardan belli) Ak Parti yapmaya kalkışıyor.

Ergenekon denen taife kene gibi ülkeyi yıllarca sömürmüş,üstüne giden olmamışken Ak Parti sapına kadar gidiyor.

Bir zamanlar Erbakan MGK'da birilerinden küfür yiyordu,şimdi Başbuğ ağzını açtımı Erdoğan'dan tokadını yiyor oturuyor.

Ordu,Kemalist,Chp üçlüsünün kıskacında sömürülen bir ülke bir nebze olsun nefes almaya çalışıyor,fakat birileri hala beğenmiyor.

Bak birader,eğer bu Ak Parti iktidarı gitsin,o zaman olacakları göreceksiniz ve anlayacaksınız.Eleştirmek kolay.Bekara karı boşamak da kolay.

Ben Ak Parti avukatı değilim ama illallah artık.Bu kadar mı kör olduk.

Oyunu Saadet Partisi'ne verenlere gelelim.Bu taife bir inadın peşinde artık sönmüş bitmiş bir partiyi imkansızlara oynayarak ayağa kaldırmaya çalışıyorlar ve Ak Parti'nin oylarını bölüyorlar.

Mhp'ye veren ülkücüler,şovenizmi tepeden tırnağa yaşamayı adet edinmiş heyecanlı milliyetçilerimiz vakti zamanında MHP'nin neler yapabildiğini hatırlamıyorlar ki?

Türkiye Siyasi Tarihi'nde Kemalizmin,Atatürk Şovenistliğinin bu kadar bastırıldığı bir devir varsa bilen söylesin.

 

Bu arada ben Ak Parti'ye oy vermeyenler Müslüman değil demedim,oy vermeyen Müslümanlar gözümde sıfır dedim.Aha bir daha demiş oldum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Yer yer gereğinden fazla sertleşerek rahatsız edici mecraalara göz kırpan bu konu, meselede genel itibarıyla gündeme getirilen çoğu fikrin her iki tarafça da ortaya dökülmüş olması sebebiyle aynı eksende dönmeye başladığından, genellikle neticeye erdirmeyen siyasi münakaşaların daha da ağır bir üslupta, daha da rahatsız edici veya seviyesiz noktalara ulaşmasını engellemek amacıyla bir süre için kilitlenmiştir. Siyasi görüşümüz ve siyaset telakkimizden bağımsız olarak, hep beraber Üstad'ın dirayetine, mevcut hadisattan kopuk olmayan tahlil isabetine ve engin kavrayışına yaklaşabiliriz inşallah.

 

Edit: Onur1 kullanıcı isimli arkadaşımız ortaya çıkmış olabileceğini düşündüğü bir yanlış anlaşılmayı gidermek amacıyla izin istemiş ve buna binaen konu onun mesajını yazabilmesi için açılmıştır.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yavuzlenk kardes beni yanlis anladin. Benim sana soyledigime karsilik olarak sen bu tip seyler yazinca sanki ben Ak Parti dusmani, chp sempatizaniymisim gibi anlasilacak bir gorunum ortaya cikti. Eger Ak parti hakkinda daha once yazmis oldugum yorumumu okumussan bana hak vereceksin insallah. Ikimizde belki ayni seylerden bahsediyoruz. Yanlis anladiysam ya da yanlis anlattiysam affola...

Sevgiler Saygilar...

 

Not: Basligin kilitlenmesine ragmen bana cevap verme hakki veren yonetici arkadaslara saygilarimi sunarim.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...