Son yıllarda, Üstad'ı (R.A.), diziler, filmler, radyolar, gazeteler, yazarlar vs. vasıtası ile karalamaya çalışmak, O'nun mukkaddes davasını yalan-yanlış, mesnetsiz, kuru, ucuz ve çirkin iftiralarla, kıt akıllarınca çamura bulamak, iyiden iyiye moda oldu artık. Bu kez de kuduz çığırtkanlar taburu, başka bir dizi ile bunu gözler önüne serdi.
Ne idüğü belirsiz eski moda, bitpazarı yazarların; küf kokan yazınlarından esinlenerek, evlerimize 7/24 servis edilen dizilerden biri olan Hanımın Çiftliği adlı dizide, bu hafta, sevgili Üstadımızın (R.A.), tamamen ismet, mazlum ve mahsun olduğu bir olayı; maalesef ki, Türkiye'nin en çok izlenilen kanallarından olan Kanal D adlı masonik bir TV'de, adice, adaletesizce, fütursuzca ve ataları Ebu Cehilce halkın gözleri önüne serdi.
Düşünüyorum da evinde, sevgili Üstadımızın (R.A.) herhangi bir kitabını okuyan ilk-orta-lise çağlarındaki taze beyinlerimiz; bu diziyi izleyip de "aman Allahım, çocuğumuz kimleri okuyor!!" diye ortalığı velveleye veren, bu iftiradan tamamen habersiz aile bireyleri tarafından nasıl koruma altına alınmasın. Bakın, görün işte... Adi mason medyası, kahpece demini nerden vuruyor! Amaç bu zaten. Belhüm adal'ları vatan kahramanı, vatan kahramanlarını ise kumarbaz, hilekar, vatan haini olarak lanse etmek.
Dizide, Sevgili Üstadımıza (R.A.) iftira atılan sahne, 1.Kısım 12:42 - 14:00 dakikaları arasındadır.
http://www.videoa.net/hanimin-ciftligi-21-...rt-2010-parca-1
Aşağıdaki linkte paylaşılan ve kumarhane baskınını en ince ayrıntıları ile inceleyen yazıyı, Allah rızası için, sevgili aile bireylerimiz, hocalarımız, eğitmenlerimiz vs.lerimiz okusunlar.
Okusunlar ki, çocuklarını, kendilerini ve inançlarını, boş iftiralar furyasından alıkoysunlar...