Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
mürid

İstanbul'da Ak Parti'ye Karşı Gizli Zirve

Recommended Posts

AK Parti'ye karşı yeni bir oluşum gerçekleştirmek isteyen grup, İstanbul'da biraraya geldi ve yemek yediler. İşte yeni oluşumun iskeleti.

AK PARTİ'nin, muhalefet partilerine attığı gollerin çetelesi bile tutulamaz oldu. Gerçi AK PARTi, daha önceleri orta sahadan kolaylıkla attığı golleri artık ceza sahasından atıyor ama gol, goldür.

 

AK PARTİ'nin 1 numaralı forvet oyuncusu Tayyip Erdoğan'ın delik deşik ettiği muhalefet ağlarını onarmak için Abdüllatif Şener kolları sıvadı. Sağ kanat oyuncusu olmasına rağmen sol ayağını da iyi kullanmasıyla tanınan Şener, kendisi gibi forvet oyuncularla geçen hafta İstanbul'da kamp kurdu. Ecevit'ten yediği kırmızı kartla saha dışında kalan Hacamatspor'dan Hüsamettin Özkan, ofsatlarıyla ünlü Tarumarspor'dan Mesut Yılmaz ve Emanetspor'dan Hüsamettin Cindoruk, "Ne olacak bu Türkiye'nin hali?" toplantısı yaptılar. (Veya ne olacak bizim halimiz?)

 

Emanetspor forveti Cindoruk'un dışında kalan oyuncular Harabespor teknik direktörlüğüne Abdüllatif Şener'i seçtiler. Çömezspor forveti Turan Çömez'de Harabespor'a katılmak için ısınma turları atıyor.

 

Biraz da espri ile ortaya koymaya çalıştığım fotoğraf, aslında sokaktaki insanın çektiği karelerdir. Ve AK PARTİ bu fotoğraf üzerinden yükselmiştir. Yeni oluşumun muhtemel aktörlerinin -Abdüllatif Şener dışında- halk nezdinde ciddi imaj problemleri var. Eğer bir şeyler yapacaklarsa imajlarına çeki-düzen vermekle başlamalılar. Daha sonra da kadrolarını düzgün seçmeliler. Sonrası mı? Allah büyüktür! Tövbe kapısı kıyamete kadar açık!

 

 

 

 

http://www.habervakti.com/detay.asp?id=474...mp;kat=Politika

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...