Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]

mükremin SARITOPRAK

Üye
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mükremin SARITOPRAK


  1. Sacmaliklarinizi okuyup kafa sallamamak mümkün degil hepinizin büyük kopleksi var. merhum necif fazil kim siz kimsiniz isinize nasil gelirse o siiri alip kulaniyorsunuz islam kim siz kimsiniz nefsiniz dünyadan büyük iblise alet olsa böyle olur yani sizin gibi,kiminiz millet din kimininz milliyetcilik dinsizlik kiminiz milliyetci dinsiz bu yazdiklarinizi okuyormusunuz yoksa yazmak icinmi yaziyorsunuz üsdat dediginiz adama yakisan yazilariniz varmi yada o murhumun yazilarini anlayacak kafa.

    Milliyetci kelimesini duyunca irkcilik olarak anlamayai sizlere kim ögretti üsdadiniz´mi terbiyesizler sizi, milliyetciler irkci olsalar bunu böyle söylemekten kim alikoyabilir siz´mi bir millete mensub olup o milleti seven milliyetci olur sizler gibi devsirme olursa elbetde siginacak satirlar ararar sizler gibi kafanizi calistirin diecegim amma olmayan sey nasil calisir üsdad diye hakaret ettiginiz merhum bunu iyi aciklamis fakat dedimya okumuyorsunuz koyala yapistir olursa böyle olur devam edin sizin icin belki bu hayirlidir hadi simdi bir kac uydurma hadis uydurma ayet bulun yada üsdadinizdan anlama kabiliyetinizin yeterli olmayacagi satirlar.

    mükremin saritoprak


  2. Yaziklar olsun size Merhum Necif FAZIL´in adini kullanarak türk milletine saygisizlik eden ve buna müsade edenlere devsirme torunlari islami tek eline alip bilirkisi olduklarini zannedenler milliyetcilere bu denli hakaret edenler siz istesenizde millet olamazsiniz dolayisi ile milliyetci ülkücü ler sizin kim ve ne oldugunuzu biliyor kendinizi bu denli yormaniza lüzum yok NECIP FAZIL, TÜRK MILLIYETCI VE ÜLKÜCÜDÜR,sakarya yi dami okumadiniz milliyetsizler sizi.


  3. islamda milliyetçilik var mı???peki ülkücülük ve milliyetçilik farklımı?

    Var Hemde nasil var Ben Samimi bir Müslümanim Elhamdülillhah Türk´üm Milliyetci´yim Ülkücü´yüm ALLAH(cc)Nin emirlerini Peygammber Efendimiz Muhammed Musdaf (sav) in Ögrettigi Isdikmette Elimden Geldigi kadar yapmaya calisiyor ve yapiyorum Hangi sözde ülema benim varligimi inkar eder.

    Biz insanlar kavim kavin yaratilmisiz Tanisalim diye,simdi alt taraflarda Hayir Yok vesaire diyenlere soru TANISDIKDAN sonra ne olacak Her gün mü tanisacagiz.? Islamda Milliyetcilik yok diyenler samimi bir müslümani yani beni inkar edenler Islam da irkcilik yok Islamda Üsdünlük Var Bu üsdünlük Takvadadir Yani ALLAH´in Emirlerine Mümkün oldugunca samimi bir sekilde korku ile riayet etmek Simdi hangi cilgin bana sen takva sahibi degilsin diyebilir.?TÜRK ün erk liginden rahatsiz olanlar bilsin ki TÜRK aden aliyselam dan oldu kiyamete kadar da olacak findik kabugundan cikmis kabugunu begenmemis olanlar zaten bu findikdan cikmadilar da ondan begenmiyorlar Hic bir türk milliyetci baska milletleri kücük görmez hakir görmez onu ancak inkarcilar yapar.

    Nedir milliyetcilik, milliyetcilik milletler arasinda yaris yapandir siz hicbir zaman bayrak yarisinda birinci olan in sonuncu olana hakaret edip asagiladigini gördünüzmü birinci olan sonuncu olana hakaret etme ihtimali var diye yaris yapanlara bunlar aslinda yok denirmi.? Ben milletimi bu yarisda milletlerin en önünde olmasini isdiyorsam benimle yarisanlari nasil kücük görürüm biz ayni kulvarda yarisiyoruz diger milletler iyi kosacaklarki birinci olan da armut pis agzima düs demesin bu günlerde sözde ümmetcilerin yaptigi gibi islamda milliyetcilik yok diyenler, mümünün tebessümünü cihat zannediyorlar Müslümanlar bu günlerde kan agliyorlar Burda sözde uleme killarini kibirtatmiyor sorarsan dua ediyorlar ya imanin en zayifi.

    Iman amel isder icraat isder senin tuttugun oruc kildigin namaz gittigin hac verdigin zekat hapsi kendin icin ALLAH rizasi icin ne yapiyorsun hic olmazsa yapanlari yapmaya calisanlari inkar etme.gelelim Ülkücülüge Islamin ahlaki ile milletler arasindaki yarisda birinci geleninin Türk milletinin olmasini isdeyip bu isdeginde israrli olan Türk dür

    mükremin SARITOPRAK.

×
×
  • Create New...