Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]

serragece

Üye
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by serragece


  1. Değerli Kullanıcılarımız,

     

    Düzenlemekte olduğumuz http://international.n-f-k.com adresinin içeriğini genişletmek ve bu yolla Üstad'ı diğer dillerde de tanıtabilmek, onun fikirlerini farklı dillerde de internet kullanıcılarının erişimine sunabilmek arzusundayız. Üstad'ı anlayanların, belki de Türkiye'de uğraşmaları gereken pek çok meseleyle yüzleşmesi ve bu işe vakit ayıramaması, onu anlamayanların ise şahsiyetinnin en kıymetli yönleriyle tanıyamadıkları Üstad'ı çevirmekle meşgul olmaması; bu hususta ciddi bir eksiğin doğmasına ve dünya çapında Üstad'ın doğru bir biçimde, yeterince tanınmamasına yol açtı. Bu sebeple, Üstad'la alakalı yabancı dillerdeki materyalleri de derlemek ve gerektiğinde de bu birikime katkıda bulunabilmek amaçları doğrultusunda harekete geçmeye karar verdik. Bu alanda yürüttüğümüz çalışmaların belki de en mühim aşaması olan Tercüme ekibimizi kurmak için, Türkçe dışında herhangi bir dil bilen ve Üstad'ın eserlerini bildiği farklı dillere çevirebileceğini düşünen kullanıcılarımızın başvurularını bekliyoruz.

     

    Oluşturulacak olan Tercüme Ekibi sınıfının lideri NFK-Fan'dır. Sınıfa dahil olmak isteyen kullanıcılarımız, bu başlık altında veya sınıf liderine özel mesaj göndererek bildikleri dilleri ve ortalama ne kadar zamanda, ne miktarda materyali çevirebileceklerini belirtmelidir.

     

    Saygı ve selamlarımla

     

     

    Merhaba,

     

    Çevrilecek olan metni bildirirseniz elimden geldiğince fransızca ve İspanyolcaya çevirebilirim.Ancak bu çevirilerin denetimini yada istişaresini yapabileceğimiz bir ekibin olması gerektiğini düşünüyorum.Bazı çeviri hataları bu şekilde tashih edilmiş olur.Cevabınızı bekliyorum.Teşekkürler.

     

    [email protected]

×
×
  • Create New...