Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]

hamal

Üye
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hamal


  1. Aylar önce okuyup şifa bulduğum ve buhranlarımın yeniden artmaya başladığı bu günlerde yeniden okumaya başlayıp rahatladığım bir eser.Fatih Hoca nın en önemli çalışmalarından biri ve okuduğum en önemli eserlerin başında geliyor Kırk Mektup.Ankazade Halil Efendi müridini mektupla irşad ederken kendimide bir anda O zatın müridi gibi irşad oluyor buldum.6-7 sayfalık mektuplarda saf ve derin müslümanın vasıfları bir mürşidi kamilin dilinden şefkatle anlatılıyor.Kitapta insan ve kainatın hakikatlerine yönelik hikmetle dolu sözler bulunuyor.Mektupların başında Allah c.c. yi yücelten ve Resulluh a yönelik dua ve övgüleri barındıran bölüm ayrıca insanı mest ediyor.Tavsiyem bir çırpıda değilde her güne bir mektup ayırarak bu kitaba başlamanız olacaktır.Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum.

    • Like 1

  2. Ağlayın, çocuklar!.. Mazlumun, kendinde kıyılana, zalimin de kendinde kıydığına ağlayın! Mazlumun hesabı görülür; ya zalimin kaybettiği?.. Göz yaşına ulaşılmadıkça ele geçmez.Zalime daha çok ağlayın, çocuklar; zalimde beni ve kendinizi görün, ona daha çok ağlayın


  3. İsrail'i kınamak ve Filistin halkına destek vermek maksadıyla bugün Galatasaray Lisesi önünde toplanıp tepkimizi ortaya koyduk.

    Yüreği Filistine atılan füzelerle yanan tüm İstanbullu arkadaşlarımızı,yarın öğle namazı sonrası Beyazıd Camii önünde ki İsrail protestosuna bekliyorum.

    Dualarımız Filistin ve tüm mağdur İslam ülkeleri için olsun..

×
×
  • Create New...