Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]

forummurat

Üye
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by forummurat


  1. TARİH TEKERRÜR EDİYOR, ERGENEKON BOZGUNCULARININ SESİ 100 YIL ÖTEDEN GELİYOR

     

    Tarih boşuna yaşanmış bir tecrübe değildir. Üzerinden bir asır geçen bu olayın içinde, Ergenekon`un tarihi de bulunmaktadır. Hikâye, askerin gırtlağına kadar siyasetin içine batması ve iktidar peşinde koşmasından ibarettir. Devlete ve millete ise, bu hırsın çok pahalıya patlayan bedelini ödemek kalmıştır. Bedel, kaybedilen Balkanlarda katliama tabi tutulan milyonlar ve tasfiye edilen koskoca bir imparatorluktur.

     

    Shevket_Pasha.jpg

    Hareket Ordusu Kumandanı, İhtilalci Mahmut Şevket Paşa

     

    Korkunç Ses Kaydını Dinleyin:

     

    http://videomahzeni.blogspot.com/2009/04/b...-ses-kaydi.html

     

    İşte Ses Kaydındaki İbretlik İfadeler

     

    DİKTATÖR PAŞA'DAN SULTAN ABDÜLHAMİD'E:

    "Köhne Bizans'ın Baykuşu, İnsan Kıyafetindeki Canavar" !!!

     

    "Arkadaşlar! Yüzbinlerce şühedânın (şehidlerin) kanı bahasına kazanılan meşrutiyetimizi mahvedip yerine yine istibdâdı ikame etmek (kurmak) üzere İstanbul'da, o köhne Bizans'ın Yıldız burcunda ikamet eden baykuş; insan kanı emmekten, öksüz yetimlere gözyaşı döktürmekten mütelezzi olan (zevk alan) haris; 600 senelik muhteşem, muzaffer bir milletin tarihini, ecdadının namusunu lekeleyen o insan kıyafetindeki canavar; İstanbul'da avcı taburlarını iğfal ettirmiş (kandırmış), para mukabilinde namuslarını satan o alçaklar da sâir muti askerleri (emirlere itaat eden diğer askerleri) cebren (zorla) isyanlara iştirak ettirmişler. Orada ne kadar hamiyyetli kardaşlar, ne kadar genç mektepli zabitler varsa cümlesi birer suret-i feciyyede şehid ediliyorlar.

     

    VATAN GİTTİ, MİLLET MAHVOLDU !!!

     

    İşte, bu şühedânın içinde Âsâr-ı Tevfik Zırhlısı Kapudanı Ali Kabûli Bey de var. İstanbul'un erbâb-ı namusu pencerelerden bile bakmaya cesaret edemiyorlar. Makarr-ı Hilâfet kan ağlıyor. Payitaht bizden, ordudan, imdat bekliyor. Vatan gidiyor, millet mahvoluyor. Ne duruyoruz? Bizde cesaret, bizde hamiyyet yok mu? İşte ben, tekmil (bütün) servetimi ordunun masârif- i iftihâriyyesine, hayatımı da vatana feda ediyorum. Hürriyetin istihsâli (elde edilmesi) için benimle beraber İstanbul'a gidecek içimizde çok kahraman var (...)

     

    Öyle ise, ordu marşı çalarak eyyyy!"

×
×
  • Create New...