Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]

kerem_arenas

Üye
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kerem_arenas


  1. Selamlar,

     

    İlk ürünler yavaş yavaş ortaya çıkıyor arkadaşlar, emek sarfeden herkese teşekkür ederken kendine az-çok güvenen herkesi bu projeye dahil olmaları hususunda bir kez daha teşvik etmek istiyorum. Orijinal bir çalışma ortaya koymak için çaba harcayan ekibimize siz de elinizden geldiği kadarıyla, tek bir çizim ile dahi olsa katkı sağlayabilirseniz bu proje için büyük bir kazanç olacaktır. Bu işe şahsen girmek mecburiyetinde de değilsiniz, çevrenizde çizim yeteneği olan arkadaşlarınızı da tek bir karikatürle de olsa bu emeğe dahil edebilirsiniz.

     

    Velhasıl, katılımınızı bekliyoruz. Hem yorum zenginliği, hem de zamanın kısalması sağlanacağı için, katılımınız bizleri oldukça mutlu edecektir. Arkadaşlarına karikatür çizdirebilecek olan üyelerimiz başlığa yazabilir veya çizim tarzı hakkında bilgi edinmek için, operasyon yöneticisiyle iletişime geçebilir.

     

    Saygı ve selamlarımla

     

    Saygı değer Admin. Bu konuda bana da haber verirseniz çok mutlu olurum. Öncelikle bu düşüncenizden ötürü sizleri kutlarım. Harika bir fikir bu. Özellikle de karikatür şeklinde olması ayrı bir güzel. Artık yeni neslimiz Büyük usta yı yakından tanıyacaklar...Babam iyi resim çizer. Çevremde de iyi resim yapan arkadaşlarım var. Ben bu resimleri yapmayı çok isterdim fakat resim yeteneğim çok kötü. Bu gece sizin bu mesajınızı görünce resim yeteneğimin olmamasına öyle üzüldüm ki... Üstad'dan yeni nesillerin haberdar olması ŞARTT. O yüzden bana düşen ne görevse seve seve yapmaya hazırım. Buradan da facebooktan da bana ulaşabilirsiniz. Zaten facebookta da www.n-f-k.com sayfanıza da üyeyim. İsmim Kerem Kaştaş. İyi geceler dilerim... :)

×
×
  • Create New...