Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]

Salih Kul

Üye
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Salih Kul


  1. İnşallah çok güzel bir yarışma olur... 1. ten çok yapacağımız, paylaşacağımız şiirler daha çok önemli olduğunu düşünüyorum:) İlk bir şirimi paylaşayım, yarışmaya katılacak türden değil ama olsun:))

    Sevgiliye hediyem, hem hayat neşem

    Onun busesidir benim neşem

    Sensiz geçer ise bir senem.

    Kimbilir kimlere esir düşer bu sinem... :D


  2. Estağfurullah. Konu, Necip Fazıl üzerine her şey. Onun kişiliğini, fikirlerini, sanatını veya bunlardan sadece birini ele alan her türlü şiir veya nesir yarışmaya dahildir. Üstadın herhangi bir şiiri, makalesi, piyesi, hikayesi üzerinden de bir inceleme yazsanız, Üstadın ölüm konusu üzerindeki fikirlerini baz alan bir şiir de yazsanız kabulümüzdür. Yani Üstad; ölüm, ruh, çile gibi mefhumları işlemiştir lakin sizlerin sadece bu konuları ele almanız değil, bu konulara Üstadın bakışı, bu konular hakkındaki fikirleri ekseninde bir yazı hazırlamanız gerekiyor. Yarışmanın konusu bu çerçevededir. Ki diğer yarışmalara katılan yazıları incelediğinizde daha iyi anlayacaksınız. Konuyu tam anlayamadığını düşünen üyelerimiz takıldıkları yeri çekinmeden sorabilirler. Katılan bütün gönüldaşlara muvaffakiyetler diliyoruz.

     

    bende yukarıdaki arkadaşın dediğini demeye çalışmıştım ama, site yöneticisi beni yanlış anladı herhalde... neyse, ben anladım... Selamun Aleyküm

×
×
  • Create New...