Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]

Tunç Yürekli Türk

Üye
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tunç Yürekli Türk


  1. Böyle hizmetlerin olması ve ufak da olsa bu işe katkımız olması beni gerçekten çok sevindiriyor.

    Bu forumdaki bilgilerimle ve diğer arkadaşlardan öğrendiklerimle inanır mısınız okuluma konferans verdim ve bu sizin sayenizde oldu kendi çevremden başladım Üstad'ı anlatmaya. Allah hepinizden razı olsun :).


  2. Merhaba Arkadaşlar,

     

    Büyükdoğu dergisinin içeriğine ulaşmak istiyorum mümkünse derginin bir nüshasına yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim ve şükranlarımı eksik etmem.

     

    Bir de Üstad'ın Osman Yüksel Serdengeçti ile fotoğrafı varsa bana ulaştırabilir.

     

    Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum.

    • Like 1

  3. Sağolasın. Kendi uğraşlarımla bir şeyler yapmaya çalıştım fakat programım olmadığı için başarılı olamadım bir tanıdık ofsetten rica ettim onlar halledebileceklerini söylediler. Ne bileyim cevap gelmeyince kızmışım biraz sanırım kusura bakmayın ilginiz için teşekkürler başka varsa çalışmalar alabilirim :)


  4. SelamünAleyküm Arkadaşlar,

     

    Allah'ın izniyle 25 Mayıs'ta Üstad hakkında bir konferans vereceğim okulumuzda. Bunun için kitap ayracı bastırmak istiyorum. Tanıdık bir ofsetle konuştum fazla tutmayacağını söyledi maddi olarak. Yalnız ne kadar küçük olursa o kadar iyi olur. Elinde örnek olan iletebilir mi acaba bana ona göre ben de tasarlayacağım.


  5. SelamünAleyküm,

     

    Kastamonu Fen Lisesinde okuyorum Üstad'ı tanıtmak ve onu bir gün olsun anmak için okulumuzda bir konferans düzenlemeye karar verdim. Üstad'ın ölüm yıldönümünde bu uygulamayı yapacağım inşaallah. Bu konu hakkında fikir, tavsiye , öneri almak isterim sizin gibi değerli insanlardan özel mesaj olarak yazabilirsiniz.

     

    Saygı ve Selamlarımla.


  6. Selamün Aleyküm Arkadaşlar,

     

    Üstadın Abdülhakim Aravasi Hazretleri ile tanışmadan önceki şiirlerini okumak,incelemek istiyorum bu konuda yardım olursanız sevinirim . Mümkünse özel mesaj olarak da gönderebilirsiniz.

     

    Saygılarımla.

×
×
  • Create New...