Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]

Vefa Rüzgarı

Sivil
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Vefa Rüzgarı


  1. Işığı farkedecek kadar karanlıkta ve karanlığı tanıyacak kadar aydınlık içindeyiz. Hayatımız için gerekli ışığı bize getirecek olanlar, hayatımızı kaplayan karanlığın farkında olanlardır.

    Bu yüzden insanoğlunun hayatını nelerin kararttığını bilmeyenlerin insanlık için bir aydınlık sağlayacağını beklememiz boşuna.

     

    İsmet Özel

    • Like 1

  2.  

    Üstünü değil altını çizdiklerim mizacımdan örnekler teşkil etsede, "tartışmaktan ve kavgadan hiç çekinmez" olsaydı eğer özelliklerinden birisi aha budur derdim ama yine diyorum evet :)

     

    Ihlamuru severim, sallama değil doğal halini buldukça bol bol içerim ve hatta elma falan karışık olursa daha iyi içerim. Ihlamur iyidir, yumuşaktır, uysaldır ama derin bir sessizliği ve asaleti vardır. Üzerine türküler, hatta şiirler yazılmıştır ve bunlardan en hası Bahattin Karakoç ağabeyin eseridir ve Hasan Sağındık ağabeyde bestelemiştir.

     

    Ve son olarak: Evet, Eylül...

    ...

     

    ALİ

     

    mızmız ve kıskanç olduğunu bilmem ama vefalı olduğun kesin :yes: ( Ayrıca ıhlamur ve elma karışımına ayvayıda tavsiye ederim :)


  3. insanlara yanlışları doğruymuş gibi göstermenin veya onları yanlışa sürüklemenin cihazlarındandır facebook ve twitter. müslümanın işi ne kadar zor çünkü he rtaraftan ablukaya alınmış durumda. kendi nefsimiz ve şeytanımız yetmezmiş gibi bir de çevresel ve toplumsal etkiler içerisinde karanlık girdaplara çekilmek isteniyoruz.

     

    televizyon, futbol, facebook, iddia(bununla kumar tüm topluma yayılmış oldu), vs,.. her an kişilerin ulaşabileceği mesafede. Allahu Teala yardımcımız olsun...

     

     

    her ne kadar insanların ulaşabileceği mesafede olsada bi o kadarda kendi elinde ulaşıp yada ulaşmamak Rabbim şerrinden korusun herkesi

×
×
  • Create New...