Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]

sailornur

Üye
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by sailornur


  1. yapacak adam bahanesinden değil önerisinden bahseder amaa... ah şu zaman. herkese 24 saat de bana 10 saatmiş gibi geliyor bazen. Vaktini bereketlendiren adam zaten iki tarafı da idare edebiliyordur, öyle adamlar lazım hocam. adam dedikse ademler havvalar vs... hayatın okumuş yazmış düşünmüş yaşamış insanları. varsa bir niyetiniz hayırlı yoldaşlar bulmanızı dilerim can-ı gönülden... zira masamda duran kitapla bir haftadır karşılıklı bakışıyoruz, cesaret edip de iki kelam etmişliğimiz yok. vay arkadaş. utandım şimdi , üzüldüm de


  2. Forumların kitlesi üniversite ve lise öğrencileriydi. Onlar ihtiyarlayıp, iş güç sahibi olup, çoluğa çocuğa karıştıkça forumlardan koptu. Yeni liseli ve üniversitelilerse zaten forumlarda değil, sosyal medyada yetişti

     

    Aynen öyle be hocam :) Dertlisin dertliyim dertliyiz. forumun altyapısını hazırladıktan sonra üst yapısını renklendirecek kimseler bulunur sanki. Akademik alanımla ilgili sitelerin forumları bile kıpır kıpır. Aslında çok şey söyleyecek gibiyiz de bir kekemeliğin bir de şu dünya işlerinin gözü kör olsun .

    "ikinciAbdülhamid.com" 'u ilk kez duyuyor oluşum da cabası.

     

    Dergi işi zor hocam. ZAMAN lazım her şeyden önce. Şöyle zamanını, hakkını vere vere bereketlendiren babayiğitler olsa da biz de görsek tabi:)

    • Like 1

  3. vay gardaşlar sağolun. şurda bir hoşgeldin diyen olması bile memleket sevinci yaşattı bana :D

     

    dervish hocam ağzımdan aldınız vallahi: facebook çıktı mertlik bozuldu. öyle öyle. köftehor da pek cicilibicili:) pek de hızlı.

     

    kitaplar için de inşallah diyeyim... yaşadığım gibi inanmaya başlamıştım tam da:) ne yapalım devirmek farz oldu bazı evleri artık


  4. Merhaba arkadaşlar;

    2010'dan beri sitenin sakini olmama rağmen 2 senedir hiç kapı dışarı çıkıp da kimseye selam vermemişim. Bugün utandım, "Nasıl sakinliktir, nasıl komşuluktur bu?" dedim.

     

    Sitenin o zamanki ciddiyetini ve samimiyetini hatırlıyorum da "Ey gidi günler" demek geliyor içimden:) Henüz gezmedim sokak sokak caddelerini. Ama hiç değilse hala evlerin ışıkları yanıyor, insanlar çıkıp iletiim kuruyorlar, sokaklardan selam sesleri duyuluyor, hala bülbüller ötüyor, çiçekler açıyor... "Demek ki sitede hayat devam ediyor:)" dedim, sevindim :)

     

     

    Ömrünüz bereketli olsun inşallah :)

     

×
×
  • Create New...