Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
hafakan

Mescİd_İ Aksa Akincilari Dİrenİyor

Recommended Posts

Lanetli kavim.......Yahudi İsrail'in Mescid-i Aksa, kuşatması devam ediyor. Kudüslü gençler, Mescid-i Aksa'yı fanatik Yahudilerden korumak için Cumartesi günü Yatsı namazı sonrasında başlattıkları direniş, 4. gününe girdi.

İsrail, Mescid-i Aksa'daki Kudüslü gençlere yiyecek ve içecek malzemelerinin ulaştırılmasını engelliyor.

Kudüslü gençler, İsrail'in her türlü tehdidine karşılık olarak Mescid-i Aksa'da şehid olmaya hazır olduklarını ilan etmişlerdi.

Allah onlardan razı olsun........

2 gündür İMF bahane edilerek tüm televizyon haberlerinde birçoklarımızın belki hayıflanarak belki şaşırarak belkide söverek seyrettiğimiz sözümona protestocu (aslında çoğu militan) .içler den sıra bu haberlere bu gençlere gelmedi. gelmezde!(5o yaşın altında hiçbir kimsenin Mescid-i Aksaya alınmadıklarınıda birçoğumuz biliyoruz)

kanal7 nin ilk haberi hemen hemen gündeme dair!

 

pazar gününden bu yana Kudüs?te Mescidi Aksa?da okadar kritik günler yaşanıyor.Müslümanların ilk kıblesi mescid_i aksa'mız fiili bir işgalle karşı karşıya. Bu manzara karşısında Zaman, Samanyolu, Türkiye Gazetesi, bu medya kuruluşlarına ait mecralarda Kudüs?e, Aksa?ya dair bir haberler göremiyoruz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gönüldaş sadece kudüsten değil doğu türkistanla alakalı haberlerde bitti medyada. son olarak dün 6 müslüman daha idam edildi çin hükümetince, Allah şehidliklerini kabul etsin inşallah. ama medyada reyting yapar mı hiç böyle haberler ya insanlar uyanırsa müslümanların ezildiğini görürse...

 

bilmem kim artist mi neymiş yerlerde sürüklemişler onun haberi, yok cinayette bilmem kaçıncı günmüş, bir maç oldu ermenistanla ilgili yazılmayan yayınlanmayan komplo kalmadı hatta haber bülteni sarkisyanın götürdüğü kestane tatlılarına kadar detaya girdi.zaten doğu türkistan için yapılan mitinglerin amacı değilde etrafta çıkan polisle çıkan olaylar gösterildiği için bizim televizyonlarda, sabahtan akşama kadın programı, zerre kadar örf adetimizle uyuşmayan yayınlar, canlı yayınlarda küfürlü kavgalar ve sonunda kolbastılar sahte gülücükler...

devam ülkem kolbastıya devam ne zaman doğacak içinden bir fatih sultan mehmet han

Share this post


Link to post
Share on other sites
Normaldir kardeşim.Medya talimatlarla hareket eder.Şuan duruk olması gerekiyor demekkine.

 

Aynen katılıyorum ..

 

Şöyleki ;

 

Arkadaşlar beni yanlış anlamayınız! hangimizin içi yanmıyor yada Sayın Başbakanımızın, yada CumhurBaşkanımızın hele hele Devlet Bakanımız Sayın Bülent Arınçın yada Meclis Başkanımız Mehmet Ali Şahinin içi yanmıyormu eminimki hemde ne yanıyor! ama arkadaşlar şuna emin olunki "Fırtına öncesi sessizlik" bu ... Üstadımızın dediği gibi "İslam Alemi muazzam bir zuhur bekliyor" çok yakındır hiç bir kavim zalimliğiyle ebedi bir varlığı elde edememiştir hele hele Allah indinde lanetli bir kavim asla! onlar sonunu hazırlıyorlar...

 

Kabeyi yıkmaya gelen ebrehe

 

Abdülmuttalib, "Biz onunla savasmak istemiyoruz, buna gücümüz de yetmez. Orasi Beytullah'tir, eger korursa O (Allah) Harem'i korur" dedi; develerini görüsmek üzere Ebrehe'nin yanina vardi. Abdülmuttalib'e iyi davranan ve önce onu takdirle karsilayan Ebrehe, Abdülmuttalib develerini isteyince söyle dedi: "Seni ilk gördügümde gözüme büyük bir sahsiyet olarak görünmüstün. Ama sen Kâbe'nin korunmasini isteyecegin yerde develerinin pesine düsünce gözümden düstün." Abdülmuttalib, "Ben develerin sahibiyim. Kâbe'nin de sahibi var, O onu korur" dedi.

 

Allah (c.c.) oradaki Mücahid kardeşlerimizin yar ve yardımcıları olsun. (amin)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...