Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
onüç

Kemalistler Için Türkiye’den Kaçış Rehberi

Recommended Posts

Kemalistler için Türkiye’den kaçış rehberi

 

 

Türkiye Kemalistler için yaşanmaz bir yer olacak yakında. Her geçen gün Fazıl Say gibi sıyıran, “gidecem abi bu diyardan” diyenler çıkıyor. Artacak sayıları. Neden?

 

Demokratik açılım düşe kalka ilerliyor. Yavaş ilerliyor. Yapılacak çok şey var. Ama kâbus “geliyorum” demez ki! Ya başörtüsü de serbest olursa? Zaten bu kadarı bile Kemalistleri delirtmeye yetti. CHP’li Onur Öymen resmen “Alevileri öldürdük de fena mı ettik?” demeye getirdi. Evet, Üstad’ın dediği doğruydu, insan bir Alevî’yi, insan bir Kürdü bin Onur Öymen’e değişmem… Onur Öymen gibi katliam övücü bir adamla(?) aynı ülkenin nüfus cüzdanını taşımaktan utanç duyarım… Geçelim. Ne olacak Onur Öymen ler? Ve onun gibi devletin bekası için(!) cinayet işlemeyi meşru görenler? Ergenekoncular? Gidecekler herhalde bu diyarlardan?

 

Türkiye eski haline dönemeyeceğine göre bu Kemalistlerin Türkiye’den kaçıp kurtulması lazım ki bu Türkiye için de bir kurtuluş olacak. Ben de eski günlerin hatırına vakit kaybetmesinler, bir an önce gidebilsinler diye küçük bir rehber hazırladım:

 

Fransa: Avantajı Türkiye’ye uçakla sadece 3 saat mesafede olması. Yobaz laikliğin mucidi, halka rağmen siyaset yapmanın gelenekleştiği bir ülke. Ancak yobaz laiklikte Türkiye kadar ileri değil. Devlet üniversitelerinde bile başörtüsü serbest. Ayrıca özel lise ve orta okullar var ki dersler namaz saatlerine göre ayarlanmış, öğretmenler başörtülü,… Olacak şey değil. Üstelik Kürtçe, Ermenice ve Arapça serbest. Hem okullarda öğretiliyor hem de TV, gazete… Daha da beteri: Bir sürü Alevî var. Dernekleri var, cem evleri var. Not: Alevileri Dersim’deki gibi öldüremezsiniz. Fransa’ya gelirseniz onlarla beraber yaşamak zorundasınız.

 

Avustralya, ABD, İngiltere, Kanada: İngilizce konuşan bu herifler bırakın başörtüsünü yasaklamayı devlet memurlarına bile serbest bırakmışlar. Bir sürü Ermeni var. (Neden gelmişler acaba buralara? Ne olduysa?) Kürtçe’nin yasaklanması söz konusu olamaz. Bazı şehirlerde Alevî de var. Bu ülkeler de size göre değil.

 

Tunus: Başörtüsü sokakta bile yasakmış. Tam bir yobaz laik cenneti. Kürt yok. Ermeni yok. Alevî yok. Ama bir sürü Arap var. Sakat. Bir de ezan sesi var ki size alerji yapıyor.

 

Kuzey Kore: Atatürk gibi tapacağınız bir lider var. Her yerde heykeller filan. Tam sevdiğiniz şey. İslâm yok. Kürt yok,Ermeni yok, Alevî yok. İdeal bir ülke. Bavullar hazır mı?

 

http://www.derindusunce.org/2009/11/14/kem...-kacis-rehberi/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir yazıyı paylaşmışsın... evet mübarek kemalistler yolculuk vakti... demir alma vakti geldi zamandan , küfre giden bir gemi kalkar bu limandan....

Share this post


Link to post
Share on other sites

derinden tercihler yapılmış :D bayıldım tatlı bir yazıydı..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arkadaşlar düşmanlığımız bir kişiye, zümreye, isime, bağlı olamaz.Bu memlekette milli mukaddes değerlerin karşısında olan, yada bu değerleri tersinden düzünden kullanan; herşeye, herkese, her düşünceye kısaca küfür dediğimiz ne varsa tamamına düşmanız. Bütün bir dava görüşümüz sanki anti kemalizme bağlanmış gibi yada anti CHP gibi. Mesele bu değil.

Daha büyüğünü söyleyeyim Kapitalizmde gidiyor mu?

Ya siyonizm, masonlar, dönmeler? Peki çıkarcılık, yaltakçılık, adam kayırma, hırsızlık, HAKsızlık, güler yüzlü amerikan yandaşları......? Bunlar gitmeli evvela sonra aslında pekte kimsenin gitmesine gerek kalmaz belki... Dışarıya karşı gösterdiğimiz hoş görüyü birazda içeriye gösterebiliriz belki o zaman.:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha birde kraldan çok kralcılık yapmayalım alevilerin çoğu zaten chp lidir. Yalakalığa gerek yok biraz onur biraz şahsiyet lütfen. Alevilerin bu memlekette kürtlerde olduğu gibi bir sorunları yok diyanet hariç. Bu memlekette sadece müslümanın ve anadolu çocuğunun sorunu vardır gerisininki kaşıntı başka da değil. Mesele kürtçülük, alevilik, ermenilik oldumu solda sağda yarışıyor demokratik(!!!) yalakalıkta...

Nerde bu memlekette çeçen meselesi, ırak meselesi, türkistan, hamas.... bunlar kimsenin işine gelmiyor değilmi? Yoksa avrupalının taraftarı olmadığı meselelere biz de mi taraftar değiliz?

 

Ergenekon ve benzerleri bu ülkede ve ortadoğuda artık amerikanın yada israilin işini görmez.Belkide yeni amerikan başkanının şahsında topladığı demokrasi rüzgarıyla birlikte daha yumşak, bizden görünen, ılımlı, güzel sesli ve cümleli, uyutucu....... yeni bir yapı gerekiyordur memlekette.Ha bir de günah keçisi oldumu ergenekoncular gibi tmm dır.

Sayın amerika bu oyunlarınız artık bayatladı.Çoğu Ülkede benzer bir kaç oyunla işi götürüyorsunuz. Ama Biiznillah burası Türkiye,sancağın düştüğü yer, aman dikkat et!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...