Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
onüç

Kökenleri Yahudi Ve Ermeniymiş!

Recommended Posts

Kökenleri Yahudi ve Ermeniymiş!

 

thumb_237226384.jpg

 

ABD'den sonra İsveç'te de sadece 1 oy farkla “soykırım” tasarısının kabul edilmesi büyük tepkilere neden olurken, gözler Türkiye aleyhine oy kullanan Türkiye kökenli milletvekillerine çevrildi. İsveç Parlamentosu'ndaki 4 Türkiye kökenli milletvekilinden 3'ü kabul oyu verirken Çevre Partisi'nden milletvekili olan Mehmet Kaplan ise tepki amacıyla oylamaya katılmadığını söylemişti.

 

 

YENER DÖNMEZ'İN HABERİ...

 

Sosyal Demokrat Parti'nin Genel Sekreteri İbrahim Baylan ile aynı partiden Yılmaz Kerimo ve Halk Parti'den Gülan Avcı “soykırım tasarısı”na “evet” oyu kullanarak tarihe “ihanet” olarak geçecek bir karara imza atmışlardı.

 

İŞTE İLGİNÇ BAĞLANTILAR, KİRLİ İLİŞKİLER

Vakit'in edindiği bilgilere göre Ermeni Soykırım Tasarısı'na destek veren 3 parlamenterin kirli ilişkileri:

 

1- GÜLAN AVCI: ERMENİ KÖKENLİ, ÇYDD, PKK VE KADEK BAĞLANTILI

Kocası Ziya Avcı ve annesi Yıldız Avcı'nın ismi PKK listelerinde geçiyor. Stockholm'de Metro Müdürü olan kocası KADEK'te üst düzey yönetici. Kocası, 1998-2000 yılları arasında İsveç Kürt Gençlik Hareketi Başkanlığı'nı yapmış ve Kürt Ulusal Birliği Kurulu Yedek Üyesi.

 

Gülan Avcı, Pinyanis (yeni adı Harmancı) Köyü'nden. Pinyanis'de tarihi bir kilise mevcut ve eski Ermeni evleri var. Ailesinin Ermeni kökenli olduğu iddia ediliyor. Ayrıca yakın akrabaları arasında onlarca kişi ÇYDD'den burs almış.

 

 

2- YILMAZ KERİMO: HIRİSTİYAN, SÜRYANİ KÖKENLİ, PKK BAĞLANTILI...

Kendisi ve yakın akrabaları Süryani asıllı ve Hıristiyan. Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısı gündemde iken Süryaniler'in de soykırıma uğradıkları düşüncesiyle kulis çalışmalarıyla oylamanın kabul edilmesi için çalıştığı iddia ediliyor.

 

Aynı zamanda PKK Elebaşısı Abdullah Öcalan'ın 4 Haziran 1999 tarihinde İmralı Adası'nda yapılan duruşmasına katılan İsveçli Parlamenter.

 

İsveç'te Ermeni ve Süryani soykırımı için Avrupa Parlamentosu'nda araştırma istemiş ve Kürt sorunu ile ilgili bir rapor hazırlayarak Avrupa Parlamentosu'na sunmuş. Ermeni soykırım tasarısı gündemde iken basın mensuplarına Süryanilerin de soykırıma uğradıkları yolunda bilgi vermesinden dolayı Diyarbakır DGM'de hakkında dava açılmış. Ayrıca akrabaları arasında Türkiye ve İsveç'te PKK adına faaliyet yürütenlerin olduğu iddia ediliyor.

 

3- İBRAHİM BAYLAN: AİLESİ, HEM SÜRYANİ HEM SABETAY HEM DE YAHUDİ KÖKENLERDEN OLUŞUYOR

Ailesinin hem Süryani hem Hıristiyan hem de Sabetay kökenli karışık bir aile olduğu iddia ediliyor. Ayrıca Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısı gündemde iken Süryaniler'in de soykırıma uğradıkları konusunda kulis yapmasıyla gündeme gelmişti.

 

PROF. HALAÇOĞLU: HAÇLI SALDIRILARIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ

Konuyu Vakit'e değerlendiren Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu Soykırım Tasarısı'nın kabul edilmesinin bir “Haçlı Saldırısı” olduğunu belirterek sözkonusu tasarıya destek veren Türkiye kökenli parlamenterlere sert tepki gösterdi. Halaçoğlu, “Daha önceki yıllarda 20 ülke daha Ermeni Soykırım Tasarısı'nı kabul etmişti. Ancak son yapılanlara baktığımızda Türkiye'nin kuşatılmak istendiğini görüyoruz. Ermeni'den sonra; Süryani ve Keldanileri de hatta Yunanistan'ı da devreye sokarak işin içine Bizans'ı da katarak Türkiye'yi topyekun bir kuşatma altına almak istiyorlar. 1923 öncesine giderek tarihi tam araştırmadan maksatlı bir şekilde tek taraflı Türkiye'yi yargılamak istiyorlar” dedi.

 

HAÇLILAR LEHİNDE YAYIN YAPAN MEDYAMIZ VAR!

Halaçoğlu, Türkiye'de bir kısım medyanın Haçlılar lehine yayın yaptığını vurgulayarak, “Sizi tenzih ederim ancak üzülerek ifade ediyorum; maalesef Haçlılar'ın aldığı bu kararlara destek olacak mahiyette yayın yapan bazı basın yayın organları var. Yazılanlara bir bakar mısınız? Allah aşkına bu yayınlar kime hizmet ediyor? Neredeyse o kararları destekler nitelikte yayınlar yapılıyor”

 

KUŞATMAYA TOPYEKUN TEPKİ GÖSTERMELİYİZ

Prof. Halaçoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz kamuoyu olarak, medya olarak gereken tepkileri gösterebiliyor muyuz? Mitingler düzenleyebiliyor muyuz? Yeteri kadar çalışma yapabiliyor muyuz? Topyekun tepki gösterebiliyor muyuz? Sadece konuşuyoruz. Eylem yok” Türkiye kökenli üç milletvekilinin durumunu da değerlendiren Halaçoğlu, “Onlar ne yaptıklarını bilmiyorlar. Ne yaptıklarından haberleri yok. Onlara Ermenistan neresi desen, Türkiye vilayetleri nere desen bilmezler. Haçlılara hizmet ettiklerinin farkında değiller” dedi.

 

VAKİT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...