Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
serdengectik

Yine Evrim

Recommended Posts

zamanında sansürsüz programında konuşan bir beyinsiz sebebiyle yazmıştım.

uzun uzun açıklamayacağım.delircek oldum ve yazıyorum.sansürsüzde saçmalayan aptalların bize yönelttikleri bir soruya anlık cevap vermek istedim.böylece o gavurların zihniyetinide çözmüş oluyoruz.

 

 

şimdi.bizim "akla tapan ardından aklı duran " akıllımız(!) soruyor.

 

"madem insan insan olarak yaratıldı.niye 250 milyon yıllık kuş fosili bulunuyorda 50 milyon yıllık hatta 10 milyon yıllık insan fosili bulunamıyor." ve bir başka iddia dünyanın altı günde yaratılmış olduğunun masal olduğu ve evrimin dünyanın milyonlarca yıl öncede var olduğunu ev rimin kanıtladığı."

 

 

şimdi dünyanın bir başlangıcı olduğunu hepimiz biliyoruz ve siz bilim(!) adamlarıda bunu kabul ediyor.

 

evvela o 6 güden kasıt yaratılış süresidir ve dünya zamanıyla ölçülemez.zaten sizinde kabul ettiğiniz gibi 1 ay yılı ile güneş yılı farklıdır.insanların yıl hesaplamasında kullandığu ölçüler bile birbirinden farklıysa ALLAH indindeki ölçünün farklı olmasıda doğal karşılanmak zorundadır.

 

dediğim gibi yaratılış süresi demek toplam geçen süre demek değildir. yani hiçkimse dünyanın 6 günlük veya 6000 yıllık olduğunu iddia etmiyor.sizin bu iddiada bulunmanız ya cahilliğinizi ya da sahtekârlığınızı gösterir.

 

 

250 milyon yıllık fosile gelince.bir bilim(!) adamı olarak herşey gibi fosillerinde bir ömrü olduğunu ve onlarında bir süre sonra yok olmaya mahkum olduğunu bilmemeniz beni çok şaşırttı.ve her canlının fosilinin ömrü de farklıdır.ek olarak bilim adamı olarak hepimizden iyi bilmeniz gerekiyordu ki-zira size ilk öğrettikleri şey buydu- birşeyin bulunamaması yok olduğunu, kanıtlanamaması kanıtlanamayacağını göstermez.

 

 

 

yani bu süreden önce insanların olmadığını kanıtlayamazsınız.zaten insan fosili de 10milyon yıl dayanacak kadar uzun ömürlü olmayabilir.yani bir insan öldükten sonra 1,5 milyon yıl sonra fosilinden eser kalmayabilir.

 

 

sizin 10 milyon yıl önce dünyada insan olmadığını kanıtlamanız için insan fosilinin 10 milyon yıl yaşadığını kanıtlamanız gerekmektedir ki -evrim teorisi ve bu alandaki araştırmalar bildiğim kadarıyla 200 yıllık) bunun için önümüzdeki 10 milyon yıl boyunca bir insan fosilini incelemek zorundasınız.tabii bu süre içerisinde siz fosil olmazsanız.

 

 

ve bir bilim adamı olduğunuzu iddia ettiğiniz için önümüzdeki 10 milyon yıl boyunca evrimin adını bile anmamak zorundasınız. bunları yaptıktan sonra bizden 10 milyon yıl önceki bir insanın fosilini göstermemizi isteyebilirsiniz.

 

lakin buda sizin iddianızı kanıtlamaz. çünkü islama göre hz.adem gelmeden önce de dünya vardı.ve başka canlılarda.ALLAH insanı sonradan dünyaya indirdi.onun için bunu kanıtlamak için araform fosili bulmak zorundasınız ki buda sizin iddianızı kanıtlamaz.

 

 

neden kanıtlamayacağını siz bu görevlerinizi yerine getirdikten sonra söyleriz.

 

önümüzdeki 10 milyon yıl bizi rahatsız etmemeniz dileğiyle. hadi kolay gelsin...

 

(serdengecti)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...