Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
mahlas

Başörtülü Doktora Elbirliği Ile Linç

Recommended Posts

resim178119_1.jpg?t=

 

 

Başörtülü doktora elbirliği ile linç

 

Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'nde 15 gün önce göreve başlayan dahiliye uzmanı Dr. Zeliha Asiltürk, ikaz edilmesine ve hakkında soruşturma açılmasına rağmen başörtülü olarak çalışmakta ısrar edttiği gerekçesiyle görevinden alındı.

 

 

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne tayin edilen Dr. Zeliha Asiltürk, 15 gün önce görevine başladı. Dahiliye polikliniğinde başörtülü olarak hastaları muayene eden Dr. Zeliha Asiltürk, başörtülü çalışmaması konusunda hastane yönetimi tarafından uyarıldı.

 

Başörtülü çalışmaya devam ettiği gerekçesiyle Dr. Zeliha Asiltürk hakkında soruşturma açıldı. 15 gün boyunca hastanede başörtüsüylü çalıştığı için Dr. Zeliha Asiltürk, sabah saatlerinde hastalarını muayene ettiği sırada görevinden alındı.

 

Dr. Zeliha Asiltürk'ün poliklinikte muayene odasının önüne gelen Köroğlu Devlet Hastanesi Başhemşire Yardımcısı Meral Köse, sıra bekleyen hastalara doktorun rahatsızlandığını, başka bir doktora muayene olacaklarını söyledi. Sıra bekleyen bazı hastalar, bu öneriye tepki gösterdi. Hastaların başka bir doktora yönlendirilmesi ardından Başhekim Dr. Hüseyin İka, Dr. Zeliha Asiltürk'ün odasına giderek görevinden alındığını açıkladı.

 

Dr. Hüseyin İka'nın yaklaşık 10 dakika sonra odadan çıkmasının ardından, Dr. Zeliha Asiltürk odasından çıkarak hastaneden ayrıldı.

 

Hastanede görevli Dr. Zeliha Asiltürk'e başörtüsü ile çalışmaması konusunda uyarıda bulunulduğu ve soruşturma açıldığını belirten

Bolu İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, "Doktorumuza ilk etapta yıllık izin verdik. Daha sonrasında da bizimle çalışmayacak" diye kararı savundu.

habervaktim

Share this post


Link to post
Share on other sites

bu haber sadece basına yansımış olanı...bu konuyla alakalı o kadar çok madur var ki etrafımda hergün yeni birinin eklenmesi insanı üzüyor...elimizden bir şey gelmiyor malesef çıkıp gitmekten başka...iki şık sunuyorlar insana ya öyle ya böyle buyrun işte seç seçebilirsen:(ne diyelim ALLAH a havale ediyoruz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...