Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
En Son Osmanlı

24 Nisan Olayı Nedeniyle Mazlumder'e Açık Mektup

Recommended Posts

Öncelikle bugüne kadarki çalışmalarınız için sizlere insanlık adına teşekkürü borç bilirim. Bu yıl 24 Nisan'da Mazlumder'in de Sözde Soykırım gününde etkinliklere katılacağını duyduk. Niyetiniz halis olabilir; ama inanın bu tür adımların varacağı yer baştan bellidir. Bir kere 24 Nisan'da Ermenilerin ihanet-isyan eden yöneticileri tutuklanmıştır. Bu ise her devletin meşru bir hakkıdır ve soykırımla uzaktan yakından alakası yoktur! Arşivler ortadadır ve asıl soykırımı yapan Ermenilerle onların hamisi Ruslar ve Avrupalılardır. Bu bağlamda 24 Nisan'ın barındırdığı anlamlar ortada iken Mazlumderin de böyle bir adım atması pek doğru olmayacaktır!!!

 

 

Elbette 1915 olaylarında yaşamını yitiren Ermeniler olmuştur, bunları da gözardı edemeyiz. Ancak hangi vicdan en az 2 milyon insan canını görmezden gelerek 300 bin kişi için ağıtlar yakar!! Bir insan canı bütün insanlığın canı gibidir bizim için... Yani meseleye ölü sayısının azlığı çokluğundan ziyade insan kayıpları olarak bakıyoruz ki Dinimizde Haksız yere bir insanın katli insanlığın katliyle şdeğer tutulmuştur...

 

1915 Trajedisi 24 Nisan dışında anılır ve Ermeni kayıpları gibi milyonlarlarca Müslüman kaybı da anılırsa buna zaten karşı olamayız. Ancak olaylar tek taraflı bir Ermeni propagandası şeklinde gelişiyor. Bu nedenle 24 Nisan tarihindeki etkinliklere (lobici ve çeteci etkinlikleri) katılmanız sizlere muhabbet besleyenleri derinden yaralayacaktır.En azından bu manzara ortada iken!..

 

Tekrar ediyorum. Bu acı hepimizin acısı ancak hangi vicdan milyonlarca kaybı bir yana bırakıp 2 bin küsür insanın tutuklanmasını soykırım olarak kabul edebilir... Bir büyük kaygımız da İnsan Hakları Derneği pozu takınan; ancak terör örgütünün yan kolu gibi hareket eden sözde insani dernekler gibi Mazlumderin de amacından sapması ihtimalidir... BUGÜNE DEK GÖZLEDİĞİMİZ KADARIYLA ÇİFTE STANDARTSIZ BİR DURUŞ SERGİLEDİNİZ. BU OLAYDA DA SAMİMİYETİNİZE VE İYİ NİYETİNİZE İNANIYORUZ; ANCAK BAHSETTİĞİM KAYGILAR DA YABANA ATILACAK GİBİ DEĞİL!!

 

SELAM VE SAYGILAR...

Share this post


Link to post
Share on other sites

benim gözümde çukurdan daha beter lağım siyaseti izliyor artık bu taife.Anadolu ruhundan fersah fersah uzak ve hatta bu 24 nisan olayındaki gibi "düşman" bu gibilerden uzak durulmalı.Yanlarında yaklaşıp kokan ciğerlerinden sağlığımızın bozulmasına izin vermemeli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...