Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
mitajanı

Şamarlamak İstediğim 10 Kişi

Recommended Posts

selam millet. nasılsınız, iyi misiniz?

 

dün gece kafamı yastığa koyunca aklıma şu dünyada bi' şekilde yolunu bulupta şamarlamak istediğim adamlar geldi. böyle ağız burun dalmak istediğim, beyninin pekmezini akıtmak istediğim adamlar.. düşündüm, taşındım; 'kim lan bunlar?' diye sordum kendime. bunların bi' listesini çıkarayım dedim, siteye yazayım, içimde kalmasın dedim. ve evet, Rabbime hamd olsun ki, emektâr bilgisayarımın başına geçip bu beni sinirden deli adamların listesini çıkarıyorum gençler. listeye ilaveler yapacağım. bunlar şu an aklıma gelenler.

 

bi yudum çayımdan aldım, ve biraz

ladım kendimi, başlayalım.

 

1-radovan karadzic: bu dallama, bu insan azmanının ne halt yediğini hepiniz biliyorsunuz. sıfatına bakınca zaten ne menem bir kansız olduğunu anlamak güç gelmiyor insana. kendisine baltayla saldırıyor ve 'good bye ulan hırbo' diyerek şutluyorum cehennemin dibine.

 

2-ratko mladiç: ''insanlar delirme noktasına gelene kadar ateşe devam edin'' diyecek kadar cani bir İslam düşmanı olan mladiç'in o meymenetsiz suratını dağıtmak için penseye gerek yok, yumruklarımı çalıştırıyorum.

 

3-ariel şaron: bu denyo oğlu denyoyu tanımlamak için kelime bulamıyorum. bu adam bir insan mı? ben inanmıyorum. bu adam bir yaratık. sadece öldürmeye programlanmış bir yaratık. cinav çubuğuyla giriştiğim şaron terk.

 

4-ariel şaron'un babası: tanımıyorum ama dünyaya gelmesine vesile olduğu yaratık için bi' yumruğu hak ediyor.

 

5-mao zedong: lan bir insan bütün kötü sıfatları üstüne toplar mı? hah işte bu mao öyle bi adam. diktatör, komünist ve bi o kadar sıfatsız. bunun elini buladığı kan öyle böyle değil. hani hitler ve mussolini de cani adamlardı ama bu onları çok geride bırakmış bir adam. o yüzden kendisine bir uçan tekmeyle güle güle diyorum.

 

6-thomas edward lawrence: ortadoğu'nun anasını ağlatan bu dingiliz keferesi çok yaman bi adam. onlarca osmanlı evladının kanına girdi. şimdi bu dingile kafa atmadan bırakmam ben abiler.

 

7-beşar esad: hama'daki katliamın sahibi, soysuz mürted. babasının yolundan giden bu hıyar ağasını falakaya yatırmak istiyorum.

 

8-cemaleddin afgani: Abdülhamid Han'a artistlik yapan herkesi karşıma alırım. efgani'de böyle çizik attığım adamlardan. kendisine bi aparkatla elveda diyorum.

 

9-layd gaga: mason mudur, illimünati midir, satanist midir anlamadım bu gacıyı. ama müslümanları sevmeyen belli merkezlerin piyasaya çıkardığı muhakkak bu modern zaman manyağını. kendisine uyuz ve ayar oluyorum. kadına el kalkmaz düsturundan hareketle kendisinin böğrüne sağlam bi tekme çakıyorum. ve gol.

 

10-george soros: manipülasyon yapıp ülkeleri ve milletleri kaosun göbeğine atan bu katakullici herifi unutmayın. bu adam çok can yakıyor. kendisine direkt levyeyle dalıyorum.

 

oh be, rahatladım.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...