Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
HİÇ

Taraf Gazetesi Taraf'ını Birkez Daha Belli Etti!

Recommended Posts

Birtek o gazete şehide ölü dedi

 

Bütün ulusal gazetelerin içinden birtek Kürtçü ve PKK sempatizanı yayınlarıyla bilinen Taraf gazetesi, Pervari'deki askeri karakola hain saldırı sonucu şehit edilen 5 Mehmetçiğe “ölü” ifadesini kullandı. Taraf'ın bu ifadesi tepkilere neden oldu.

 

Pervari'de PKK terör örgütü tarafından askeri karakolumuza hain saldırı sonucu şehit olan 5 askerimiz yine yürekleri dağladı.

Türkiye'de ulusal yayın yapan bütün gazeteler habere ilk sayfalarında yerverip Mehmetçik için “şehit” ifadesini kullanırken birtek gazete “ölü” ifadesini kullandı.

Bu gazete PKK sempatizanı, ayrılıkçı ve Kürtçü yayınlarıyla bilinen Taraf gazetesinden başkası değildi.

 

TARAF'INI BİRKEZ DAHA BELLİ ETTİ!

Taraf'ın bugünkü sürmanşetinin hemen yanından “PKK Pervari'de karakol bastı: 5 asker öldü” başlığı altında verdiği haber tepkiyle karşılandı. Taraf daha önce de pek çok defa öldürülen PKK'lı teröristle şehit edilen Mehmetçiği aynı gösteren yayınları olmuştu.

 

http://www.habervaktim.com/haber/202625/birtek_o_gazete_sehide_olu_dedi.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taraf ın yayına çıkış amacı belli ondan bu tür hatalar silsilesi sadır olmaya devam edecektir. o misyonunu icra ettikten sonra tarihe gömülecektir. bu tür hatalarını ben çok görmüyorum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Açıkçası ben bu konuda taraf gazetesine kızmıyorum da sinirlenmiyorum da hatta bir çok gazeteye göre de seviyeli buluyorum bunun nedeni ise onların görüşlerini benimsemem değil sadece kendi görüşlerini eğip bükmeden ortaya koyabilmeleridir. Gazetelerinde üstadın deyişiyle çukur seviyesini aşamayacak nitelikte haber yapan zevatın günü gelince o mübarek kelimeyi çirkin sayfalarında kullanmaları daha çok mide bulandırıcı değil mi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu günü unutan gazete

 

Bugün Çanakkale zaferinin 97. yıldönümü. Tüm gazeteler ilk sayfasından bugünün önemini belirten haberler yayınladı. Sadece bir gazete hariç. O gazete Taraf. Taraf, ilk sayfasında Çanakkale Zaferi'ne hiç yer ayırmadı. Taraf, İrlandalıların gününü ise unutmadı.

 

Bundan tam 97 yıl önce "Allah Allah" nidalarıyla düşmana meydan okuyan bir neslin torunları olarak, Çanakkale'de 7 düvele diz çöktüren o ruha bugün çok daha fazla ihtiyaç duyuyoruz.

Tüm gazeteler ilk sayfasından bugünün önemini belirten haberler yayınladı. Sadece bir gazete hariç. O gazete Taraf. Taraf, ilk sayfasında Çanakkale Zaferi'ne hiç yer ayırmadı.

 

İRLANDALILARIN GÜNÜNE İSE YER VAR

 

Taraf, İrlandalıların özel gününü ise unutmadı.

İlk sayfasından aktardığı “İçimizdeki İrlandalılar gününüz kutlu olsun” haberinde Taraf, şöyle yazdı: “Herkesin bir günlüğüne İrlandalı olduğu, nehirlerin ve biraların yeşil aktığı St.Patrick Günü için kraliyet ailesinin taze gelini İrlandalı muhafızları ziyaret edip yeşil yonca dağıttı.”

 

http://www.habervaktim.com/haber/bu-gunu-unutan-gazete-232427.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...