Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
HİÇ

İslam Düşmanı Mustafa Denizli'nin Eşi Tahran'a İnince Saçlarını Örttü

Recommended Posts

Tahran'a iner inmez...

 

Daha önce başörtülü öğrencilere "gidin İran'da okuyun. İra'ın şeriat kurallarına uyun." diyen Mustafa Denizli'nin Tahran'a iner inmez eşinin başını örttüğü gözlerden kaçmadı.

 

Ünlü futbol adamı Mustafa Denizli, 2006-07 sezonunda da çalıştırdığı İran'ın Persepolis takımı ile yeniden anlaştı. 1.5 yıllık mukavele imzalayan Denizli, eşi Evin Denizli ile birlikte İran'a gitti. Persepolis taraftarları Denizli'yi Tahran'da “Evine hoş geldin” tezahüratları, Türkçe, Farsça ve İngilizce pankartlarla karşılayıp, omuzlara aldı

 

KARİYERİNE 2006-07 sezonunda da çalıştırdığı İran'ın Persopolis takımında devam edecek olan Mustafa Denizli, Tahran yolculuğu öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı. Kulüple 1.5 senelik sözleşme imzalayan tecrübeli çalıştırıcı, havaalanında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye'den giderayak iki kulüpten teklif aldım. Buradan o kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum. Benimle çalışmak istediklerini belirttikleri için. Bu ortamda kendimi huzurlu hissetmiyorum. Bu çerçevede kendimi burada çok mutlu hissetmiyorum, keyif alamıyorum. Benim hayatımın önemli bir bölümü Türk futbolunun her kademesinde geçti. Bu üzüntü verici dönemi hiç yaşamadım.

 

BANA yabancı olmayan bir yere gidiyoruz. Orada dostlarımız ve arkadaşlarımız var. Bu ortam beni çok tatmin etmiyor. En azından eşimle birlikte daha sağlıklı bir ortam olabileceğini düşündüm. Keyif almadığım günler geçiriyoruz. Bu beni hem rahatsız ediyor hem de üzüyor. Önce olağanüstü üzüyor sonra rahatsız ediyor. Burada belki daha sağlık bir dönem olur diye bunu düşündük.”

 

BAŞÖRTÜLÜ ÖPRENCİLERİN İRAN'A GİTMESİNİ İSTEMİŞTİ

Daha önce katıldığı bi televizyon programında, başörtü yasağını eleştiren öğrencilere sinirlenen Mustafa Denizli şunları söylemişti "Gidin İran'da okuyun, İran'ın şeriat kurallarına uyun, Türbanlı öğrencilerin amaçları nedir? Atatürk ilkelerine Türkiyenin çağdaş ve aydınlık geleceğine inanmayan insanlarla Türkiye'nin gideceği yer neresidir? Bunların dini ve imanı başörtüsünde mi saklı? Sizin dininiz sadece başörtüsü ile mi yıkılıyor? kaşınızı açık bırakıyorsunuz da saçınızı niye örtüyorsunuz?"

 

Tahran'a inince SAÇLARINI ÖRTTÜ

MUSTAFA Denizli'nin eşi Evin Elçi Denizli, İran'ın kadınlar için geçerli olan kurallarına uyum sağladı. Tahran'a iner inmez başörtüsüyle saçlarını kapatan Elçi Hanım, objektiflere gülücükler dağıtmayı da ihmal etmedi. Basının ‘Gülen adam döndü' başlığıyla gelişini duyurduğu Denizli çifti, Tahran'da bir otele yerleşti.

 

http://www.habervaktim.com/haber/216720/tahrana_iner_inmez.html

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mustafa Denizli İslam düşmanı ise, İran niye transfer ediyor ? Futbolcu,teknik direktör bazında ne İran'dan bize ,ne bizden İran'a transfer olmuyorken Mustafa Denizli'nin ikide bir İran 'a gitmesi şaşırtıcı.İlk gittiğinde Çevik Bir 'in tavsiyesi ile İran ' a gittiğini söylemesi biraz ipuçu veriyor sanırım.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eee...Düşmez kalkmaz bir ALLAH:)

Belki baskı ve diretme ile başımıza gelenleri daha güzel anlarlar:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...