Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Dervish

Muhabbet Yolu

Recommended Posts

Herkese hayırlı geceler diliyorum. Ben (Derviş Ömer) ve Akın Burak adlı arkadaşımla birlikte Kahramanmaraş'ta yerel bir radyo olan Esko Radyo'da Muhabbet Yolu adı altında program yapacağız. Şu an itibariyle haftanın iki günü (Cumartesi-Pazar) akşam 21:00-24:00 saatleri arasında yayında olacağız inşallah. 2 haftadır konuk olarak katılıyorduk çeşitli programlara.

5.01.2012 tarihinde 21:00'dan itibaren ilk programımıza Besmele ile başlayacağız.

 

Programımızın içeriğine gelince; Şiir ve Türkü ağırlıklı, hasbihal, bazı güncel meselelerin yorumlanacağı, çeşitli hikâyelerin paylaşılacağı, kıssadan hisse, şair ve yazar tanıtımları, çeşitli fikir yazılarının seslendirilip değerlendirileceği bir çerçevede yayın yapacağız.

 

Radyomuzun facebook sayfası: http://www.facebook.com/eskoradyo Buradan radyomuzun yayın akışını görebilir, bizlere ulaşabilir, duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilir, seslendirmemizi istediğiniz şiir isteğinde bulunabilir ve sunucularımızın olduğu fotoğraflara da erişebilirsiniz.

 

Radyomuzun kendi internet sitesi yapım aşamasında. Bitince oradan da dinlenebilecek. Şimdilik http://www.yayindakiler.com adlı siteden dinleyebilirsiniz. İlgili siteye girdiğinizde bir Türkiye Haritası çıkacaktır karşınıza. Oradan Kahramanmaraş'ı seçiniz, haritanın altında radyo ismi gelecektir. Zaten şimdilik sadece Esko Fm var. Radyo isminin sağında Dinle yazısının altındaki müzik sembolüne tıklarsanız dinleyebilirsiniz. Evet, biraz karışık olduğunun farkındayım. En yakın zamanda internet sitemiz faal olacaktır. O zaman böylesi zahmetlere girmemize gerek kalmayacak. Bir uyarıda da bulunayım, müzik yayını sırasında değil de, konuşmalar sırasında bir cızıltı geliyor internet yayınında. Teknik bir arızadan dolayı kaynaklanıyor. Radyonun bütün cihazları değişecek ileri bir tarihte ve böylece bu sorun da son bulacak.

 

Dinleyebilirseniz ve düşünceleriniz paylaşırsanız ziyadesiyle memnun olurum :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu gece önemli bir konuya değineceğim konuklarımla birlikte. Engelli arkadaşlarım konuğum olacaklar. 21.00'den sonra yayındayız.

 

İnternetten dinlemek için: http://www.yayindakiler.com/Player/Players.php?ID=362 (Konuşmalar sırasında maalesef cızırtı problemimiz devam etmekte. Mikser cihazımızı henüz değiştiremedik.)

 

Sms ile programımıza katılabilirsiniz. Normal bir telefon hattımız olduğu için ek bir ücrete tabii değilsiniz, mesajlarınızla. Sms numaramız: 0534 716 37 37

 

Değinmemi istediğiniz bir nokta varsa belirseniz memnun olurum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...