Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
gulbeyaz3424

Nazism Ve Siyonizm İş Birliği

Recommended Posts

NAZİSM VE SİYONİZM İŞ BİRLİĞİ :

 

HİTLERİN MEŞHUR BİR SÖZÜ VARDIR : "BİR ZAMANLAR GELECEK YAHUDİLERİN HEPSİNİ ÖLDÜRMEDİĞİM İÇİN BANA KÜFÜR EDECEKSİNİZ."

 

BANA GÖRE HİTLER BELKİ DE GERÇEKTEN YAHUDİLERİ HİÇ SEVMİYORDU KENDİSİ BELKİ DE HİÇ YAHUDİ DEĞİLDİ. ANCAK YAHUDİLERİ ALMANYADAN ÇIKARMAK VE ONLARDAN KURTULMAK İÇİN SİYONİSTLERİN EMİRLERİNİ YERİNE GETİRDİ.

HİTLER VE SİYONİZMİN İŞ BİRLİĞİ SONUCUNDA YAHUDİLER ALMANYADAN, vaadedilmiş topraklara Filistine, GÖÇ ETMEK ZORUNDA KALACAKTI. BÖYLECE HEM HİTLER YAHUDİLERDEN KURTULMUŞ OLACAKTI HEM DE SİYONİST ŞEYTANPERESLER, AMAÇLARINA ULAŞACAKALRDI, ki öyle de oldu.

 

İsrail’in ilk yöneticisi olan David Ben Gurion, 7 Aralık 1938’ de "Labour" Siyonistlerinin önünde açık ve net olarak şöyle der: "Eğer bilsem ki hepsini İngiltere’ye götürerek bütün Almanya (Yahudi) çocuklarının tamamını kurtaracağım ve İsrail toprağına götürerek de ancak yarısını kurtaracağım, ben ikinci çözümü tercih ederim. Zira bizler yalnızca bu çocukların hayatını değil, İsrail halkının tarihini de düşünmek zorundayız."

 

BU AÇIKCA HİTLER VE SİYONİST LİDERLERİN İŞBİRLİĞİNİ GÖSTERMEKTEDİR.

(HİTLER GERÇEK BİR YAHUDİ DÜŞMANI OLMASINA RAĞMEN AMACI YAHUDİLERİ ÖLDÜRMEK DEĞİL ONLARI ALMANYADAN ÇIKARMAKTI.ÜSTELİK YAHUDİLERİN ALMANYADAN ÇIKARILMASI İÇİN ŞEYTANLA BİLE İŞBİRLİĞİ YAPMAYA HAZIRIM DİYORDU.O ŞEYTAN SİYONİZM TEŞKİLATI VE ROTHCHİLD Dİ)

 

Naziler ve siyonistler arasında beklenmedik bir ittifak olur.Tarihler 1935..Sancağında Nazi bayrağı sallanan bir Alman gemisi, ancak geminin adı tel-aviv..Geminin kaptanıda Nazi partisi üyesi bir Alman..Gemi Filistin'in Hayfa limanına gitmektedir..Ve Hayfa limanında çok gizli bir anlaşma yapılır.. Almanya'daki zengin Yahudileri Filistine getirmenin yolları..

 

(ALMANYADAKİ YAHUDİLERİ FİLİSTİNE GETİREN TEL AVİV GEMİSİ.SANCAĞINDA NAZİ BAYRAĞI VAR VE KAPTANI FANATİK BİR NAZİ PARTİSİ ÜYESİ)

 

Bilindiği üzere Almanya'daki Yahudiler oradaki Almanlara göre çok daha büyük bir zenginlik içinde yaşamaktadırlar.1800'lü yılların sonlarından itibaren başlayan siyonizm adlı siyasi hareketin amacıda Almanya'daki Yahudileri Filistin topraklarına getirmek ve orada Müslüman halka karşı belli bir çoğunluk elde etmekti. Ama bu iş sandıkları kadar kolay olmadı. Zira Almanya'daki Yahudiler Almanya gibi ferah içinde yaşanan bir ülkeyi bırakıp Filistin'in çöllerine gitmek istemedi. Dolayısıyla o Yahudileri göçe zorlayacak bir sebeb olmalıydı.O da Adolf Hitlerdi..

 

Siyonizm’in Filistin’e göç davasına ilk karşı çıkanlar yine Yahudilerdir. Avrupa'da ve Amerika'da yaşayan bazı dindar Yahudiler göçe karşı çıkmışlar Filistin’e göçün çılgınlık olduğunu savunmuşlardır.Ve o sıralarda çok gariptir ki Antisemitizm dalgası yayılmaya başlamış ve bu dalga Almanya'da Nazi partisini iktidara getirdiği gibi bu ırkçılık rüzgarından en fazla etkilenenlerde Siyonizm karşıtı Yahudiler olmuştur..Öyle ki Dünya Siyonist örgütü lideri "Chaim Weizmann" Antisemitizm'e olan sempatisini sık sık vurgulamış Nazilerin mantığını savunarak "Almanya'da zaten gereğinden çok Yahudi var" demiştir.

 

Hitler'de Nisan 1920'de Münih'te yaptığı bir konuşmada Yahudilerin Almanya'dan çıkarılmasının gerektiğini belirtmiş, bunun nasıl yapılacağını soran kişilere "gerekirse şeytanla bile işbirliği yapmaya hazırım" demiştir. Bununla ebetteki Siyonistleri kastediyordu. Evet, yine o zamanların en etkin Siyonistlerinden

"Emil Ludwig'de Filistin'e Hitler anıtı dikileceğinden eminim diyordu.

 

("DÜNYA SİYONİSTLERİ ADINA HİTLERE MİNNETARIM. EMİNİMKİ İSRAİLOĞULLARI FİLİSTİNE BİR HİTLER ANITI DİKMEK İÇİN KENDİLERİNİ MECBUR HİSSEDECEKLERDİR"

EMİL LUDWİG [MUSEVİ ALMAN TARİHCİ])

 

"... Alman düşüncesine uygun olarak Avrupa'da kurulacak olan Yeni Düzen ile Yahudi ulusal hedefleri arasında ortak çıkarlar oluşturulabilir... Yeni Almanya ile İbrani âlemi arasında bir işbirliği mümkündür..."

(Siyonist terör örgütü Stern (LEHI)nin 1941 yılında Nazi Almanya’sına yaptığı askeri ittifak teklifinden)

Share this post


Link to post
Share on other sites

bu kadar da olur mu? olabilir mi? sorusunun muhattabı siyonizm olunca ister istemez neden olmasın? sorusu zihnimizde beliriyor...

 

zaman zaman gündeme getirilen bir mevzu, ihtimal dahilinde görüyorum şahsen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...