Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Cihandar

Yeni Anasayfa Hakkında

Recommended Posts

Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Öyle ara ara yazdığıma bakmayın ben aslında hep buradayım da siz görmüyorsunuz :) Her neyse yeni anasayfayı görünce ve de hakkında herhangi bir şey yazılmadığını görünce böyle olmaz dedim kendime, yılların fedaisi olarak bizim de iki kelam etmemiz gerek diye düşündüm. Şimdi abi şu gerçekten şimdilik güzel ama, bazı eksikleri de yok değil. Mesela anasayfada log in, log out seçeneği yok, bunu koysanız harika olur. Üst satırdaki biyografi, incelemeler vb. kısımlarını da belli bir düzene koysanız tadından yenmez. Ha bir de anasayfada dönüp duran haberler eskimedi mi artık ya hu :)

 

Eleştirmek için eleştirmiyorum değerli yönetici kardeşlerim fakat bir kaç söylemem gereken şey daha var. Misal anasayfaya tıkladığımızda sol tarafta ağır bir beyaz renk hakimiyeti görülüyor. Dolayısıyla, üstadın kitapları, nükteler ve üstaddan kısımları pek belli olmuyor gibi. Yani farklı bir renk tonlaması keşke mümkün olsa da daha fazla dikkat çekse bu kısımlar. Hatta bana soracak olursanız (biliyorum olum sormayacağınızı :) ) en alttaki aktif konular kısmını biraz daha üste taşımak isterim ben şahsen.

 

Son olarak forumun CPU'su iyice düştü bu aralar, nerede s kardeşleriniz; siyah ceket, ayarsız, çevreci ve trra; nerede her lafa cevabı olan çevreci, mitajanı, kelepir? :D

 

Aklıma geldikçe yazacağım, diğer arkadaşlar zaten forumda olmadıklarından yazmalarını beklemek anlamsız olur. Ben yeterim olum sizi eleştirmeye :shiny:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...