Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Salihbey

Mekkeyi Vururuz !..

Recommended Posts

72309.jpg

 

Amerikalı Cumhuriyetçi başkan adayı Tom Tancredo, başkanlığı kazanması halinde terörist saldırıları engellemenin en iyi yolu olarak başta Mekke ve Medine olmak üzere Müslümanların kutsal mekanlarını tehdit etme politikası izleyeceğini açıkladı.

 

Amerika’nın Iowa eyaletinde belediye binasında taraftarlarına seslenen Tancredo, ABD’ye nükleer terörist saldırı ihtimalinin yakın bir ihtimal olduğunu ve Washington’ın bunu önlemek için derhal harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

 

Tancredo daha sonra konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yönetim benim elimde olsaydı, ülkemize yönelik böyle bir saldırı olması durumunda Mekke ve Medine’ye saldıracağımızı açıkça ilan ederdim”.

 

Cumhuriyetçi başkan adayı, ancak böyle bir tehdidin Amerika’ya karşı terörist saldırı düzenleme niyetindeki kişi veya kişileri durdurabileceğini öne sürdü.

 

Amerika’daki insan hakları örgütleri ve Müslüman kuruluşları Tancredo’nun açıklamalarına büyük tepki göstererek açıklamaları sorumsuzluk olarak niteledi.

 

Amerika-İslam İlişkileri Konseyi sözcüsü İbrahim Hooper, Tancredo’nun amacının İslam’a karşı düşmanlık besleyen yeni nesil seçmenin desteğini alabilmek olduğunu belirtti

 

Haber 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Devlet terörü diye buna denir heralde Tarihtede örneklerini gördüğmüz gibi böyle bişiy söz konusu olduğunda Allah Kendi evini koruyacaktır vesselam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ZATEN DİNLER(BAZILARININ DEYİMİ ALLAH KATINDA TEK DİN İSLAMDIR) ARASI SAVAŞ BAŞLAMIŞTIR.SAVAŞ ÇETİN GEÇECEK OLABİLİR AMA GALİP BELLİDİR.ZAFER YAKINDIR VE ZAFER İNANANLARINDIR!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...