Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
kevser

Mehmetçik Vatan İçin Ölüyor

Recommended Posts

Bugün Gazetesi yazarı Aykut Işıklar olayı şöyle kaleme aldı.

 

Bölücü çeteye bir dilekçe ile başvursun !!!

 

Star TV'de pazar akşamları ekrana gelen Alaturka Popstar programının sunucusu (aynı zamanda yapımcısı) Osmantan Erkır çok kibar bir delikanlı. Kendini sanata ve Ebru Gündeş'e adadığı için, galiba gazetelerin birinci ve üçüncü sayfalarını da okumuyor. Program sırasında Star TV 'terör haberi verince' çok bozuldu.

 

'PKK eylem yapmak için hep de pazar akşamını mı buluyor' diyerek söylendi. Programındaki tempo düşünce reyting de düşüyor ya. Adamın derdi bu...

 

Şehit olan 6 Mehmetçik umurunda bile değil sanki. Hem bu hain cinayetlere eylem de denmez. Vahşettir onun adı... Osmantan Bey, bölücü çetenin şefine bir dilekçe ile başvurup, pazar günleri tatil yapmalarını istese ya!..

 

(ZAMAN-11.09.2008)

Share this post


Link to post
Share on other sites

oha yani öküzümsü montofon ineğinin dediği lafa bak.

Share this post


Link to post
Share on other sites
oha yani öküzümsü montofon ineğinin dediği lafa bak.

OF OF BALABAN KARDEŞİM DUR DUR............SEN DE BÖYLE YAPARSAN!!!............

BALABAN KARDEŞİM Bİ ŞEY SORACAKTIM TANIDIĞIN Bİ

VETERİNER HEKİM VAR MIYDI?!!! :)

SELAM VE DUAYLA...................

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olayı kaleme alan adam sanki olayın müsebbiplerinden çokta farklı biriymiş de, kalkmış hiç utanmadan, sıkılmadan yorum yapıyor. Hani Bülent Hanım çıkıpta: ‘Dinime küfreden müselman olsaaa!..’ diye şovun gözüne vursa, sonra da: ‘Orhan sen niye bir şey söylemiyon?’, deyip hümanist arabeskçimizi dövmekten beter etse yeridir hani. Aynı fasid dairenin, dairenin içinde kala kala mutasyona uğraşmış fasid adamları bunlar. ‘Körler sağırlar birbirlerini ağırlar’ lafının muhatapları bu takozmetreler.

 

Aykut bir yandan kendini sanata ve Ebru Gündeş’e adayan Osman Tanerkır’ı eleştire dursun, eleştirisinin eleştirdiği vakıa kadar ucuz, lüpçü, reklam kokan bir eleştiri olduğu hakikatini gözden kaçırıyor.Bizden de temennisi aynı minvalde.Kaçırmadık Aykutçum kaçırmadık...Bak Aykutçum bu mübarek gün de benim ağzımı açtırma istersen.Danışıklı dövüşün ne yeri, ne zamanı?Sen pası Tanerkır’a veredur, o da topu harika bir röveşatayla ağlara yollasın ya da Tanerkır sana şöyle kavisli bir orta açsın istersen, sen de her zaman ki kıvraklığınla, Robinho misali topu kalecinin uzanamayacağı köşeye yolla.Nasıl, uyar mı size?Hoş sizin camiaya neler uymuyor ki?Başka bahis, girmeyim...

 

Haa şimdi bakın burada asıl suçlu ne Aykutçum’dur ne de Tanerkır.Onlara takılıpta asli aktörleri görmezden gelmek, Ayktuçum’un yaptığından farklı bir şey olmaz. Burada esas suçlu bu terör denen illeti bitir(e)meyen paşalardır, bürokratlardır tamam mı kardeşim? Şehid hikayesi anlatmayı pek iyi beceren ve terörden rant sağlayan paşalar, kan emici bürokratlar ve iş adamları olduğu müddetçe, şehidlerimiz kimse kusura bakmasın Aykutcum ve Tanerkır’a malzeme olmaya devam edecek.

 

mitajanı

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...