Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
tatar.tatar

Ayasofyanın Gözü Dönmüş şehvetlisi Yunanlılar...

Recommended Posts

Ayasofyanın gözü dönmüş şehvetlisi yunanlılar...

 

Türkleri Anadolu’dan atmak isteyen Haçlı zihniyetinin bir uzantısı olan Cunda Adası’ndaki Rum okulunun ders programı, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak yayımlanan Uluslararası Dini Özgürlükler Raporu’ndaki dayatmalarla da destekleniyor. Raporda, yine İstanbul’daki Fener Rum Kilisesi’nin ’ekümenik’olarak tanınması ve Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılması istenmişti. Bu raporun içeriği incelendiğinde bir kez daha anlaşılıyor ki, Türklere kin ve nefret kusan 1884 yılındaki bu ders programı mutlaka hayata geçirilmek isteniyor. Uzmanlara göre, Fener Rum Kilisesi’nin ’ekümenik’olarak tanınması ve Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılması talebinin altında yatan en önemli amaç, Türkiye’nin üniter yapısını zedelemek ve haçlı zihniyetinin uzantısı olarak Türkleri Anadolu topraklarından atmak. Emperyalist güçlerin, adeta Helen emperyalizmi ağız birliği etmişçesine Türkiye Cumhuriyeti’nin toprak bütünlüğüne karşı birlikte hareket etmesi dikkat çekiyor.

 

 

 

 

İSTANBUL DEĞİL KONSTANTİNOPOLİS

Türk topraklarına göz diken hainlerin kirli emellerini daha iyi anlayabilmek için Osmanlı döneminde Cunda’da faaliyet gösteren Rum okulunun 14 maddelik ders programına bakmak yeterli. İşte müfredatta yer alan diğer 5 madde:

* Türk hükümranlığını yok etmek. Bu işi azar azar geliştirip, İstanbul’u elde etmek ve eski Konstantinopolis’i yeniden kurmak.

* Türk Milleti arasına daima fitne fesat sokmak ve devletle arasını açmak. Karışıklıklar organize edip, zamanında aradan çekilerek Türkler arasında bol bol kardeş kanı akıtmak. Ve komiteler tertip edip Türk köylerini basmak.

* İleride zamanı gelecek harp sırasında Türkleri sefalete götürecek her yola başvurulacaktır. En mühimleri; Türk topraklarında zahire ve elzem tüm gıda maddeleri; Türklerin elinden süratle ve gizlice toplanıp adalara sevk edilecektir. Ve adalardan komşu memleketlere satılacak. Bu konuda Yunan tüccarının uğradığı zararlar hemen Yunan milli bankaları tarafından derhal tüccara para olarak ödenecektir. Tüm bunlar; Türklerin bir harp ile meşgul olduğu, yahut iç isyanlar çıktığı dönemlerde yani Türk Devleti İdaresinin zayıf olduğu sıralarda yapılması gerekir.

Asıl insanın kanını donduran insanlık dışı maddeyi tekrar tekrar okuyalım.

 

 

 

 

İNSANIN KANINI DONDURUYOR

* Doktor ve Eczacılarımız: Türk hastaları ve özellikle kimsesiz Türk hastaları gizlice zehirleyip öldürecek, kör, sağır, sakat ederek saf dışı bırakmaya çalışacaklardır.

* Türk çiftçisi; ağır borç ve faizlerle toprağından edilecek. Bilhassa bu borçların kolayca kabarabilmesi için harman veresiyeleri, senetler, zeytin mahsulü satışları ile başlayan borç para vermeler başka başka masraflara teşvik edilerek Türk çiftçileri ilk borç ödeme zamanlarında bunaltılarak ve elindeki toprağını kolay, ucuz şartlarla borçlu olduğu Yunan tüccara satmak mecburiyetinde bırakılmalıdır.

 

 

 

 

 

 

 

Ruhban okulu sevdası bitmiyor

Kendisini ’ekümenik’ ilan eden Fener Rum Kilisesi Papazı Bartholomeos, Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılması için elinden geleni yapıyor. ABD ve AB ülkelerinin Türkiye’ye baskı yapmasını isteyen Bartho, çabasının meyvesini toplamaya başlamış bile. ABD’li büyükelçi John Hanford, Dini Özgürlükler Raporu’nu açıklarken, “Heybeliada’daki Ruhban Okulu henüz açılmadı ama Türk hükümeti bunun için bize söz verdi” açıklamasını yapmıştı.

 

kaynak;

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=9959

 

made ın by [email protected]

1-

2-

3-

4-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...