Geçtiğimiz ay itibarıyla uygulamaya başladığımız 🔗 Linke tıklayınız projemiz kapsamında, Ağustos 2012 ayının kitabını 🔗 Linke tıklayınız olarak belirledik.
Projenin ilk adımında, Batı Tefekkürü ve İslam Tasavvufu adlı eseri inceledikten sonra, bu ay boyunca Üstad'ın diğer bir başucu eseri olan O ve Ben'i okuyarak üzerinde tartışmanın yerinde olacağını düşündük. Özellikle Üstad'la yeni tanışan arkadaşlarımızın da bu eseri inceleyerek, onun yaşadığı dönüşümü daha iyi anlayabileceğine inanıyoruz.
Ağustos ayı boyunca O ve Ben hakkındaki yorumlarınızı paylaşabilir, kitaptan 1 sayfayı geçmeyecek şekilde betgram alıntılar yapabilir, aklınıza takılan hususları sorabilir veya kitapta geçen bir konu üzerindeki kendi bilgilerinizi burada paylaşabilirsiniz. İnşallah geçen ay yapılan paylaşımların keyfiyetini bu aya da taşıyabilirken, kemmiyette daha da yoğun bir katılım görmek nasip olur.
🔗 Linke tıklayınız
--- Önceki Kitaplar ---
* 🔗 Linke tıklayınız