Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
barani

Hamas: Kudüs Savaşı Başladı

Recommended Posts

Hamas: Kudüs Savaşı Başladı ve Bu Ölüm Kalım Savaşıdır.

26 Ekim 2009,

 

Hamas Hareketi konuyla ilgili bir bildiri yayınladı.

 

Hamas Hareketi bugün konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Hamas liderlerinden Salah El-Berdevilin okuduğu ve Filistin Enformasyon Merkezine ulaşan bildiride, işgal güçlerinin himayesinde Yahudi gaspçıların Mescid-i Aksâya baskın düzenleme girişiminde bulunmasının Filistin halkının ve İslam Ümmetinin iradesini sınama niteliğinde olduğu belirtildi.

Bildiride, Siyonistlerin bu baskın girişimlerini olağan hale getirmek ve Filistinliler ile İslam Ümmetini bu girişimlere alıştırmak istedikleri kaydedilerek, bu şekilde tepki çekmeden artık herkes tarafından bilinen planlarını gerçekleştirmeyi ve Mescid-i Aksâyı yıkarak yerine sözde Süleyman Mabedini inşa etmeyi amaçladıkları ifade edildi.

 

Mahmud Abbas başkanlığındaki Ramallah Yönetimini işgalcinin cinayetlerini anlamsız müzakerelerle perdelemekle suçlayan Hamas, Bundan daha kötüsü ve acısı, Ramallah Yönetiminin direnişi bastırmak için elinden gelen her türlü çabayı göstermesi ve uzlaşı için Hamas başta olmak üzere Filistin direniş gruplarına işgalciyi tanımayı şart koşmasıdır dedi.

 

Mescid-i Aksâda yaşananlardan Oslo Yönetiminin ve Arap ülkelerinin de sorumlu olduğunu kaydeden Hamas, Kudüs Savaşının başladığını ve bu savaşın ölüm kalım savaşı olduğunu, her Müslümanın bu savaşta üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

 

www.Anadoluhaberim.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allahu ekber ....

Rabbimin kahhar adindan yardim taleb ediyoruz rabbimin kahhar adiyla bu pislikleri temizlemesini diliyoruz...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allah cc müslümanların yardımcısı olsun bileklerini kavi cesaretlerini pak kılsın cihadlarını mübarek etsin.

 

Barani kardeş avatar resminiz güzel, BüyükDoğunun yürüyen hali İbda mimarına selam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Benim anlıyamadığım onlarca yerden niye sadece en önemlisi olan Kuds'e İlyâ'ya diğer halklardan muslumanlar giremiyor?Sadece yerli Arab müslümanlardan oluşuyor gruplar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu mücadele herzamanki gibi kokuşmuş medyanın güncel haberlerinde bilinçli olarak gözardı ediliyor.

es geçiliyor .

 

Yarabbi yarabbelalemin lanetli kavim israile tez zamanda KAHHAR ismi sıfatın ile muamele eyle yarabbi.

o mescid-i aksa mızı senden başka koruyup muhafaza edecek kimse yoktur yarabbi. bu uğurda canla başla mücadele veren kardeşlerimize yardım et ve onları güçlü kıl. bizleri şuurlandır.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Benim anlıyamadığım onlarca yerden niye sadece en önemlisi olan Kuds'e İlyâ'ya diğer halklardan muslumanlar giremiyor?Sadece yerli Arab müslümanlardan oluşuyor gruplar?

 

Coğrafi şartlar olabilir: Dağ tepe ormanın olmadığı İsrail'deki arap bölgelerine dışardan mücahidlerin girmesi kolay olmasa gerek...Ne yapacaksa içerdekiler yapacak...Ya da devlet/ler bazında yapılacak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ya hu! bu kadarmı kokuşmuş olduk,bu kadar duyarsız,bu kadar inancımızı savunmakdan aciz.gazzede yaşananlar,işkenceler,öldürmeler vs.. derken iş mevla tealanın'isra suresınde buyurduğu işaret ettiği,tüm peygamberlerin namaz kıldığı ve imamlarının iki cihan güneşi olduğu bu mübarek mescidİN lanetlenmişlerin çizmesi altına girmesine kadar dayandı..

 

ya bu kokuşmuş basına ne demeli(bırkaçı hariç) ya bır aşkı memnu denen edep dışı dizi kadar bıle ılgılendırmıyor mu bu mesele ınsanları...izlemedım. mevla ızlemeyıde nasıp etmesin.sadece haberler üzerinden ve bılenlerden duydum bayalağını..ve ınsanımızın nasıl ağzının suyu akarak yayın gününü heyecenla beklediğini..

 

ne oldu bize ya nasıl bır anestezi uyguladılar bu millete..rabbım uyandırsın hepımızı.sahip çıkma zamanı..en azından nefislerımız için duaya kalkan ellerımız ne olur kuduste kahramanca ,şereflice ,şehadete koşan ,peygamberinin mihrabına sahip çıkmaya çalışan kardeşlerımızle olsun...selam ve dua ile,,

 

'EBABİLLERİNLE YARDIM ET YA RABBİ!

Share this post


Link to post
Share on other sites
rabbım uyandırsın hepımızı.sahip çıkma zamanı..en azından nefislerımız için duaya kalkan ellerımız ne olur kuduste kahramanca ,şereflice ,şehadete koşan ,peygamberinin mihrabına sahip çıkmaya çalışan kardeşlerımızle olsun.

'EBABİLLERİNLE YARDIM ET YA RABBİ!

AMİN AMİN AMİN

 

Ey Rahmetim her şeyi geçti diyen Allahım!.

 

Biz Sevgilinin Nuruna layık olmaktan düştüğümüz için bu hâle geldik.

 

Ona lâyık olabilmek kimsenin haddi değil... Fakat layık olunamayacağını bilmenin liyakati herkesin vazifesi... İşte bu son inceliğe lâyık olamadığımız için bu hâle geldik...

O nur öyle bir nur ki ona layık olmakta topyekun zaman ve mekâna bu dünyalara ve ötelere hâkim olmak var... Bu liyakâtten düşmekte de her türlü mahrûmluk ve mahkûmluk... Her türlü mahrum ve mahkum olduk.

 

Bizi affet!.. (N-F-K)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bir avuç Müslüman Mescid-i Aksa'yı korusun.Milyarlık İslam alemi de uyusun!

Ve minellahitevfik.

Arab yorumlarını okuyorum.Neredeyse Başbakan idolleri olmuş.Gerçekten güya Şeriatle yönetilen arp devlerinden ses seda yok.Bizim Türkiye'den çıkıyor bir ses.

Bir Aralar Türkiyenin ABD tarafından ORtadoğunun ve İslam Dünyasının lideri yapılacağı Komplo teorisi dolanıyordu.Doğru mu kine :) :)

Yalnış anlamayın, komplo teorilerine ınanmam, sadece şakaydı...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...