Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Akrep we Yılan

Baseyew Şehİt !

Recommended Posts

_ŞEHİT Ş. BASAYEW

samil_basayev_2.jpg_"ÇEÇEN LİDER ŞAMİL BASAYEW ŞEHİT"

 

MOSKOVA - Rusya iç istihbarat servisi FSB'nin Başkanı Nikolay Patruşev, Rusya tarafından en çok aranan teröristler listesinin başında bulunan Çeçen lider Şamil Basayev'in İnguş Cumhuriyeti'ndeki bir çatışmada öldürüldüğünü söyledi.

Nikolay Patruşev, operasyonun, FSB'nin özellikle Rusya'daki terörist saldırılar için silahların sağlandığı deniz aşırı ülkelerdeki mevzilerini güçlendirmesinden dolayı başarılı olduğunu kaydetti . Basayev, 2004 yılında Kuzey Osetya'nın Beslan kasabasındaki bir ilkokula yapılan ve Rusların müdahalesiyle çoğu çocuk 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiği eylemin de sorumluluğunu üstlenmişti. Rusya, Basayev'in başına 10 milyon dolar ödül koymuştu.

 

''BASAYEV'İN ÖLÜMÜ BİR ŞEY DEĞİŞTİRMEZ''

 

Çeçen direnişçilerinin temsilcisi Ahmet Zakayev, Basayev'in ölümünün Çeçenistan'da hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini söyledi. Londra'dan Moskova'nın Sesi radyosuna demeç veren Zakayev, ''Çeçen halkı var oldukça, Rusya'yla Çeçenistan arasında kabul edilebilir ilişkiler kurulmadıkça barış sağlanamaz'' dedi .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allah rahmet eylesin,şehadet büyük makam ve inşallah dedikleri gibi ''BASAYEV'İN ÖLÜMÜ BİR ŞEY DEĞİŞTİRMEZ'' .

Share this post


Link to post
Share on other sites

ESSELAM...

 

_HABER "Anadolu Ajansı" ında da war değerli gönüldaşlar , malesef Sadullayew'den sonra Efsane Komutan Genaral Şamil Baseyew'de şehitler kerwanındaki yerini aldı...Biz ondan razıyız , şu kadar zamandır İslam'ın we müslümanların yüzünü ağartan , bir ömür cihat meydanlarında fırtınagibi esen , bu büyük mücahidden Rabbı da razı olsun İnşaallah !

_Dünya sürgününe ne güzel bir nokta koydun Komutanım , her dem özlediğin , sabırsızlıkla beklediğin , belki de her gece rüyalarında gördüğün Adı Şehadet olan sewgiliye kawuştun işte...Kutlu Olsun...Aziz Komutan Bu Ümmet seni hiç unutmayacak...Yolun Yolumuz...Düşmanların hep Düşmanlarımız olacak...Ruhun Şadolsun...Çeçenistan Dağları bile seni özleyecek , o dağlar bile öksüz kaldı , Allah efradına we her birisi şehadete sewdalı yiğit sawaşçılarına sabrun - cemil ihsan buyursun...güle-güle, seyyid-i şüheda Hz. Hamza'nın yanına..!

 

DÜŞENLER WARMIŞ

DÜŞENLER OLURMUŞ

DÜŞSÜN ,

ARALIK KALMAZ

BU SAFLAR !

 

............. S.MİRZABEYOĞLU

Share this post


Link to post
Share on other sites

ESSELAM...

 

_ŞEREFSİZ PUTİN YALAN SÖYLÜYOR , BÜTÜN DÜNYAYI KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR...EŞŞEK DERİSİ GİBİ BİR SURATLA !

GENARAL ŞAMİL BASEYEW BİR KAMYONLA SEYAHAT EDERKEN KENDİ TAŞIDIKLARI PATLAYICININ İNFİLAK ETMESİ SONUCU 3 SAWAÇÇISIYLA BİRLİKTE ŞEHADETE KOŞMUŞTUR , MÜCAHİT ÇEÇEN YÖNETİMİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA BU MEYANDADIR..! YANİ RUS AYILARININ BU İŞTE HİÇBİR DAHLİ YOKTUR , ONLAR SAHTEKARCA YALAN SÖYLEMEKTE-PARSA PEŞİNDE KOŞMAKTADIRLAR...ALLAH ONLARIN BELALARINI WERSİN-RABBİM ONLARI HİZLANA UĞRATSIN-SEMAWİ WE ARZİ MUSİBETLERLE ONLARI HELAK EYLESİN İNŞAALLAH..!_SAHTEKAR PUTİN !_BİR DOMUZ GİBİ GEBERECEĞİN GÜNLERE 4 NALA KOŞUYORSUN , DÜNYAN KARA AHİRETİN ZİFT , SENİ BEKLİYOR CEHENNEMİN !

_ALLAH-Ü EKBER !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar

 

Kafası çalışan bir komutandı ve iyi isim yapmıştı. Allah kendisine rahmet eylesin. Bundan sonra onun ayarında biri daha gelir mi, bilmiyorum. Temennimiz bu yönde... Fakat onun gibi ön planda, sembolleşmiş bir komutan kalmadı şu an itibarıyla. İnşallah yeri en kısa zamanda doldurulur ve Çeçenlerin haklı mücadelesi iyi bir netice ile son bulur.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

s.a

özel nedenlerden ötürü siteye uzun zamandır giremiyordum..inşaallah bundan sonra sizlerle olacağım..bugün cuma namazına müteakip fatih camiinde şehid cennetmekan şamil basayevin gıyabi cenaze namazı olacak..orada olmaya gayret edelim..çeçenlere yaptığımız hiçbi yardım yok zaten bari şehidimize olan son görevimizi yerine getirelim

Share this post


Link to post
Share on other sites

NUR İÇİNDE YATSIN BASAYEW...ÇEÇENLER'İN ZATEN EN ZOR ZAMANLARINDA BU KÖTÜ OLDU

 

SENİ UNUTMAYACAK BU İNSANLIK.... ŞEREFLİ MÜCADELENİ NE KADAR ZOR ŞARTLAR ALTINDA VERDİĞİNİ ALLAH BİLİR...

 

SANA VE İZZET BEGOVİÇ GİBİ YİĞİTLERE DAHA NE KADAR HASRET KALACAK MAZLUM İNSANLAR...

Share this post


Link to post
Share on other sites

__FATİH CAMİİ AVLUSU DOLDU - TAŞTI !

 

filistin_basayev05.jpg___ESSELAM...

 

ALLAH-Ü EKBER !

 

-AZİZ ŞEHİT Ş. BASAYEW İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI ! TAM ŞAMİL GÖNÜLDAŞA YAKIŞIR BİR BİÇİMDE OLDU..BU MİLLETTE İŞ WAR..HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN...ŞAMİL KOMUTANIN RUHU ŞADOLSUN İNŞAALLAH..!-HER FRAKSİYON ERDEMİNİ ORTAYA KOYDU (WAKIFLAR , DERNEKLER..WS )-TAM BİR EYLEMDE BİRLİK RUHU HAKİM OLDU..BUNA HER ZAMAN İHTİYAÇ WAR DOĞRUSU..._BEN YOLDA HEP DÜŞÜNDÜM YA KİMSE GELMEZSE , ÇOK AZ OLURSAK , YA MÜSADE ETMEZLERSE FALAN DİYE , ELHAMDÜLİLLAH HEM ŞAŞIRDIM HEM MEMNUN OLDUM...HEP ŞEHİT SADULAYEW AKLIMA GELDİ , KEŞKE O'NUN DA NAMAZINI BÖYLE KILABİLSEYDİK , KALABALIKLAR GIYABINDA O'NU DA BÖYLE UĞURLAYABİLSELERDİ ! ALLAH HER İKİ ŞEHİDİMİZDEN WE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZDEN ZİYADE RAZI OLDUN , BİZLERİ ONLARIN ÜZERİNDE BULUNDUKLARI YOLUN HAKKINI WERMEYE MUKTEDİR EYLESİN...İNŞAALLAH !

Share this post


Link to post
Share on other sites

bu milletin başındaki insanlar çeçenyada ezilen-daha doğrusu ezilmeye çalışılan-kardeşlerimizi görmemezlikten gelsede bu millet onları hiç unutmayacak.evet bugün mükemmel geçti Allah herkesden razı olsun..Allah hepimizi şamil gibi şehadet mertebesine ulaştırsın inşaallah..

YOLUN YOLUMUZDUR ŞAMİL..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ALLAH RAHMET EYLESİN mekani cennet olsun. kardeş çeçenlerede ALLAH kolaylık versin moskof domuzuna karşı ALLAH zulüme ebedi müshade etmez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...