Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
onüç

Chp Ve Mhp Birleşmeli

Recommended Posts

CHP ve MHP birleşmeli

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan şüpheli ve sanıklara verdiği destekle tanınan emekli Albay Erdal Sarızeybek, AK Parti iktidarına muhalif olanlara ilginç öneride bulundu..

 

 

 

KAHRAMANMARAŞ'ta yerel bir televizyon kanalına konuşan bölücü terör örgütü PKK ile uyuşturucu işi yaptığı iddiasıyla Ankara Adliye Sarayı'na gelerek savcıya ifade veren Emekli Albay Erdal Sarızeybek, AK Parti iktidarına muhalif olanların CHP ve MHP etrafında birleşmesi gerektiğini söyledi.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kahramanmaraş Şubesi'nce düzenlenen ‘Demokrasi, terör ve çözüm' konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Erdal Sarızeybek, ardından da kentte yerel yayın yapan bir televizyon kanalında programa katıldı.

 

Ulusal yayın yapan televizyonların artık kendisini konuşmacı olarak davet etmediğini ileri süren Sarızeybek, Türkiye'nin tehlikeli bir süreçten geçtiğini söyledi. Yeni partiler kurularak kaybedilecek zaman olmadığını ve erken seçime gidilmesi gerektiğini kaydeden Erdal Sarızeybek, “İşte görüyorsunuz, şu an AKP siyasetinin dışında iki büyük parti var.

 

MHP ve CHP. Diyeceksiniz ki, öbür siyasi partiler yok mu? Ama tarih bize diyor ki, bunların yüzde 10 barajını aşma şansı yok. MHP ve CHP etrafında severiz, sevmeyiz önemli değil, bu siyaseti değiştirmemiz lazım. Tehlikeden kurtulmak için. Derhal, MHP ve CHP'yi, onlar istese de istemese de seçeceğiz, iktidar yapacağız. Yani şöyle söyleyeyim, sağda, solda hangisi seviyorsa orada birleşin” dedi.

 

Hiçbir siyasi parti ve dernek üyesi olmadığını belirten Sarızeybek, birleşme adına, kabul edilirse Atatürkçü Düşünce Derneği ile Ülkü Ocakları'na üye olabileceğini söyledi.

 

habervaktim

Share this post


Link to post
Share on other sites

neden bu yazıya gerek duyulmuş anlam veremedim burası herhangi bi ideoloji taraftırı deil diye biliyorum...ve üstad Necip Fazıl gündeminin okunması gereken biyer olarak biliyorum...her türlü görüşe saygı duyulmalı.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onlar zati her fikirde hemen hemen birler sağdece isimleri farklı oda sanırım rey/oy alma taktikleri :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bence Albay haklı ama biraz saf. 2 partinin çıkarları, amaçları, kaygıları hemen hemen örtüşüyor, bu durumda hükümet karşıtı güçleri bölmek manasız ama partilerin tabanları ve siyasi düzlemleri paralel değil ki. Bu durumda albay boş konuşmuş oluyo. Birleşme mümkün olmaz. Kastı sadece destek ise onu esirgedikleri zaten yok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...