Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
nedmanün

İsraile Sert çıktık 15 şehid Verdik!

Recommended Posts

Filistin ve Lübnan’da gerçek bir felaket ve yıkım uygulanıyor. Dünya kamuoyu, Arap ve İslam Dünyası, AB, Rusya ve G-8 denilen gelişmiş ülkeler İsrail’i asla kınamıyor aksine Hizbullah ve Hamas’ı suçluyor. Dahası İsrail’in saldırılarına destek veriyorlar.

 

İsrail lobileri yalnız yöneticileri değil kitleleri de zombi, mankurt ve Truva Atı haline getirmiştir. Yalnız bütün dünyanın unuttuğu bir gerçek vardır. Zalimin hasmı Allahü teâlâdır. Ve asla ihmal etmez imhal eder. Mehil verir.

 

Tarihin hiçbir devrinde zulüm payidar olmamıştır. İsrail attığı her mermi ve füze ile kendi devletinin temelini yıktığının farkında değildir. Irak’ı saf dışı edildi. İsrail şimdi Lübnan, Suriye ve İran’ı da saf dışı etmenin hayali ile ilan edilmemiş bir savaş başlatmıştır.

 

Türkiye’nin ve bilhassa Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sert çıkışları karşısında İsrail ile PKK arasında çok yakın temas olduğundan son birkaç gün içinde emniyet ve silahlı güçlerden toplam 15 şehit verilmiştir. Bu adeta bir ikazdır.

 

Arap Dünyasının en güçlü ülkesi olan Mısır her yıl ABD’den 9 milyar dolar yardım (!) almaktadır. Turizm ile zengin Yahudiler Mısır turizm merkezlerinde eğlenmektedir. Mısır bu felaketlere seyirci kalmaya mahkumdur. Birkaçı dışında Arap şeyh, emir, sultan ve idarecileri ise Osmanlı’ya, Halife’ye ihanetin bedeli olarak o yerlerdedir.

Filistin Filistinlilerin binlerce yıllık yurdudur. 2500 yıl önce Yahudilerin ataları yaşadı diye Batı Dünyası Yahudilerden kurtulmak ve Müslümanları bir bataklık içinde boğmak için İsrail’i kurdular. 1948’de kurulan İsrail Filistin’in yüzde 78’ini gasp ederek kurulmuş suni bir devlettir. Şimdi ise Filistinlilerin elinde olan yüzde 22’yi işgal etmiştir. İslam ve Arap Dünyasının ve Müslümanların platonik, duygusal tepkileri fiile dönüşmediği müddetçe bu savaş devam edecektir.

 

1986 yılında Libya liderine karşı ABD uçakları saldırınca o tarihteki ABD Başkanı Ronald Reagan’ın şu sözü her şeyi açıklar: “İsmail oğullarının (Araplar) son ferdini çölün derinliklerine sürünceye kadar bu savaş devam edecektir...”

 

Edecek ama kaybeden kim olacak?

 

MUSTAFA NECATİ ÖZFATURA/TÜRKİYE / 21.07.2006

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...