Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
The Spirit of Islam

Cihad

Recommended Posts

Cihad denilince akla cenk gelir birleşme gelir güç birliği gelir.Elbette hepimiz uzun yıllardan beri bu duruma hasretiz.Kardeş kavgaları sona ersin,Müslüman Müslümanı katletmesin;birlik olsunlar hepimiz isteriz.İsteriz,çok isteriz ama bir türlü bu hayalimizi gerçekleştiremeyiz.

 

Fakat cihad elbette terör anlamına gelmemektedir ,bunu dış güçler ve kafirler fırsat bilip cihad kavramını kendi kafasında değiştirerek insanlığa bizi terorist ilan ediyorlar.Kim terorist ? Biz mi terorist ? Tabi ya biz teroristiz; Filistin'e de biz girdik,Irak'a da biz girdik,Afganistan'a da biz girdik şu an Libya'ya da biz girdik öyle mi ? Hadi canım söylemeseniz bilmiyorduk.Evet,evet ortada terorist var acaba kim terorist ? Susan mı terorist sömüren mi terorist ?

 

Bir de şu kendini çağdaş,modern sanan avrupalılar varya ah işte onlar...Yıllardır Avrupa Birliği'ne alacağız,alacağız diye ülkemizin iç işlerine karışmaya başladılar.Elbette ki almayacaklar onlar Faşist-Hristiyan Birliği kurmuşlar neden bir Müslüman'ı alsınlar ?Zaten bu faşist-hristiyan birliğe girmek isteyen de yok.Eskiden almak için ayağımıza gelende onlardı.Biz kabul etmedik.Tekrar gelecekler biz kabul etmeyeceğiz.Devlet veya hükümet Avrupa Birliği'ne girse de bizim kalbimizde Avrupa Birliği olacak mı ? Hayır,bizim kalbimizde ölene dek öldükten sonra da İslam ruhu olacak bunu kimse söndüremeyecek.Bunu iyi bilsinler.Biz böyle birlikte istemeyiz böyle çağdaşlığı da istemeyiz.

 

Amerika,İsrail gibi devletler bizi eziyor,Allah yokmuş gibi davranıyorlar sanki sanıyorlar ki cezalandırılmayacaklar.Diyorlar ya bir laikliktir gelip gidiyor.Asıl amaçları nedir sizce ? Elbette diğer ülkelere yanlış düşünceleri yerleştirip toplumu ayakta tutan değerleri yıkmak.Laiğim diyen Amerika'da hastahanelerinde papazlar var.Ama bize laikliği öğütlüyorlar.Bide kendilerini çok birşey sanıyorlar.Onlarda top,tüfek,füze varsa bizde de iman,yürek ve bilek var.Gelsinler bakalım kim yenecek ! Müminler mi yenecek kafirler mi ? Gelsinler,denesinler.Bedr-Hendek gibi Şerefli savaşlarımızda da onlarda teknoloji vardı ama kim yendi yakın tarihden de örnek verelim.Tüm itilaf devletleri bizim ülkeye girdide ne oldu denize dökmesini iyi bildik şimdi gelsinler onları cehennemin dibine dökmeyi daha iyi biliriz.Kimseden korkumuz da yok.

 

Cihadı dış dünyada başaramasak da kalbimizde başarmalıyız.Nefsimizle,şeytanla cihad etmeliyiz.Elbet bir gün o güzel günler de gelecek.Elbet bir gün bu yaptıklarınızı çekeceksiniz.Biz umudumuzu yitirmemeli ne olursa olsun pes etmemeliyiz.

 

Cihad,

Cihad,

Cihad...

 

Selametle Kalın;

 

Saygılarımla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...