Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Mabed

Medeniyetler Korosu Saçmalığı!

Recommended Posts

antakya_medeniyetler_ittifakc4b1_korosu_medeniyetler_korosu.gif?w=224&h=222

Logoları çok açık mesaj veriyor. Bu işi başlatan Vatikan ve Hıristiyan dünyasının simgesi haç çok büyük ve en önde. Hemen arkasında Müslümanları (korodaki Müslüman olduğunu iddia edenleri) temsil eden (oradaki hilal kesinlikle bizi temsil etmiyor) hilal. Yahudileri temsil eden 6 köşeli üçgen.

 

KORO TAM BİR REZALET TABLOSU

 

 

 

 

 

antakya_medeniyetler_ittifakc4b1_korosu_medeniyetler_korosu-1.jpg?w=570&h=222

 

 

Şu resme bakın. Tam bir fiyasko. İçlerinde Müslüman varmış. Kimseyi dinsizlikle suçlamıyoruz haddimize değil ama Hadi bulun bakalım hangisi Müslüman!

 

Medeniyetler ittifakı oyunu ile dinler arası diyalog çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Hangi dinden oldukları belli olmayan insanların oluşturduğu bir koro şimdilerde de yahudilerin “nobel ödülüne” adaymış. Haber şöyle:

 

“Müslüman, Yahudi ve Hıristiyan dinlerine mensup 120 kişiden oluşan Antakya Medeniyetler Korosu 2012 Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi.

 

Medeniyetler Korosu Derneği Başkanı Yılmaz Özfırat, kendilerini izleyen ve koro hakkında bilgi edinen bazı bakan, rektör, bilim insanları, büyükelçi, profesör, sanatçı ve Nobel ödüllü kişilerin önerisiyle, ödüle aday gösterildiklerini söyledi. Koroda, imam, papaz, rahibe, öğrenci, öğretmen, manifaturacı, ev hanımı, kuyumcu, mimar ve emekli gibi farklı meslek gruplarından kişiler bulunduğunu belirten Özfırat, korodaki Alevi, Sünni, Katolik, Ortodoks, Ermeni ve Musevi vatandaşların dostluk ve kardeşlik mesajları verdiklerine dikkat çekti. Özfırat, ödül için adaylık dosyasını kapsamlı bir şekilde hazırladıklarını kaydetti.

 

İlk yurtdışı konserlerini New York’ta verdiklerini belirten Özfırat, Washington Büyükelçisi Namık Tan ve Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun katkısıyla ABD’de turneye çıkacaklarını da vurguladı.”

 

Haberi tekrar tekrar okuyun… İmam, papaz, rahibe ve hahamlar birbirlerinin ilahilerini söylüyorlar.

Yukarıda hangi dine mensub olduğu belli olmayan dedik çünkü bu koro; kabul etmediği Müslümanların Peygamberin’e salavat getiren bir yahudi, Allah’ın “onlar size düşmandır, birbirlerinin dostudur” buyurduğu yahudi kavmini öven ve İsa’nın tanrılığını iddia eden bir müslüman(!) ve bu her ikisini yapan bir hıristiyandan oluşuyor.

Okudukları ilahiler bu yazılanlardan oluşuyor. yahudi salavat getiriyor, müslümanda onların ilahilerini ve ayetlerini okuyor.

Ben müslümanım diyen bir insan inandığını iddia ettiği kendi Kitabında:“Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları dostlar (veliler) edinmeyin; onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden onları kim dost edinirse, kuşkusuz onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna hidayet vermez.”(5/51) buyrulmuşken bu koroya dahil olamaz.

Oyunu görüyorsunuz değil mi?

Ey müslümanlar! Bu koroda bulunan müslümanlar gittiği ülkelerdeki programlara “İslamı temsilen” katılıyor ve bu iş görünürde Türkiye’nin önderliğinde oluyor.

Türkiye Müslümanları bunu kabul edemez. İslam alemine yüzyıllardır ehl-i sünnet inancı ile yön veren Osmanlı evlatları bunu kabul edemez.

Ey Müslümanlar, Osmanlı’nın yetim torunları, Allah’ın mücahit kulları bu oyunu bozmamız gerekmektedir. Herkes elini taşın altına koyacak. Bu oyunu bozacağız inşallah.

Bu nedenlede bu oyunu her mekanda ve alanda, bu yazıyı her yerde paylaşmanızı istiyoruz. Paylaşın ve bu sesi duyurun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu nasıl iş? Bu insanlar müslüman olarak düşünmekten bu kadar mı uzak? Cenabı Hakkın Kuranı Kerimde yahudi ve hristiyanlar hakkındaki hükümleri bu kadar açıkken bu çaba niye. Onlar ki Allahu Tealanın ve Rasulullah sav in düşmanlarıdır. O adamlarla kolkola bu neyin resmidir. Bu mu diyalog bu mu hoşgörü. Allahın ve Rasulu sav in hoşgörmediğini hoşgörmek müslümanın haddi değildir. Biz onların hoşgördüğünü hoşgörürüz. Yazıklar olsun bunu sözde İslam adına yapanlara...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ey gidi ahmaklar eyy yazıklar olsunn..

 

bu diyaloğu çıkaranın ALLAH cezasını versin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...