Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
HİÇ

Eşcinsellere Davet Jesti!

Recommended Posts

ne oluyor bize böyle, nereye doğru gidiyoruz, dinimize göre kesinlikle yasak olan, bu sebepten ötürü helak olmuş Lut kavminin amellerini işleyenlere de kucak açıyoruz. nerede kaldı müslümanlığımız. bu nasıl müslümanlık? özgürlük hürriyet diye yırtmaya başladık kendimizi. gerçek hürriyet Üstadın dediği gibi hakka kölelik değil mi? hal böyleyken bu insanları mükafatlandırmak niye?

 

 

 

 

Kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin yasa taslağı ve “Yeni Anayasa” ile ilgili kadın alanında çalışan sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, toplantıya ilk kez LGBT'den de temsilci katılmasını istedi.

Pembe Hayat-LGBT (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transseksüel) adına toplantıya katılan Belgin Çelik, eski bakan Selma Aliye Kavaf'ın kendileri için kullandığı “hastalıklı” ifadesini ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun bir röportajında kullandığı “Eşcinseller de eşitlik istiyor, verecekmiyiz? Tabii ki vermeyeceğiz” ifadelerini hatırlattı ve davetinden dolayı Bakan Şahin'e teşekkür etti. Çelik, LGBT olarak yeni yasa için cinsel yönelimve kimliklerin kabulü ile ilgili bir öneri verdiklerini söyledi. Bakan Şahin de eşcinsellere ilişkin yeni Anayasa'da düzenlemeye gidilmesinin pozitif bir görüşle ele alınmasını istedi. Çelik, “Özgürlük ve eşitlik herkes için olacaksa cinsel yönelim ayrımcılığı ortadan kaldırılmalı ve temel insan haklarından olan eşcinsel hakları tanınmalı” dedi.

 

SIĞINAN KADININ PROFİLİ

Bakan Şahin, farklı sorunlardaki kadınların birlikte yaşamasının doğru olmadığını, bunun için sığınma evlerindeki kadınların profilinin çıkarılmasını istedi. Şahin'in talimatıyla sığınma evlerine kabulde fuhuş yapan, şiddet gören veya ekonomik güçlüğü olan kadın ayrımı yapılmayacak. Ancak kadınlar sorunlarına göre ayrı odalara ya da sığınma evlerine ayrılacak.

 

HABERTÜRK

 

http://www.habervaktim.com/haber/202028/escinsellere_davet_jesti_.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...