Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
En Son Osmanlı

Hocalı Katliamı Burada, Siz Neredesiniz?

Recommended Posts

Hayatımda yazdığım belki de en kısa yazı olacak bu! Sözde bir soykırım iddiasıyla her fırsatta Tarihin vicdanını sızlatanlar! Haberler, küçücük çocukların derisini canlı canlı yüzen ve bunu kitabında gururla anlatan Ermeni doktoru geçiyor!

 

SÖYLEYECEK BİR SÖZÜNÜZ VAR MI! YOKSA!.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu insanlıktan nasibi olmayanlar insanlığı nerden bilsinler. Tarihleri rezillikle kepazelikle vahşetle kanla dolu. Bunlar ki yüzyıllarca engizisyon mahkemelerinde birbirlerini kesmiş adamlar, sonrasında da gittikleri her yerde soykırımın zirvesine çıkmış insanlar. tutmuşlar şimdi de 500 sene Osmanlı bünyesinde "değer" görmüş ve sonrasında yakaladığı ilk fırsatta "siz bizi 500 sene bizim hayalerimizin eremeyeceği bir sistemle yönettiniz ama biz öyle kansız bir toplumuz ki çoluk çocuk yaşlı kadın demeden onları türlü işkencelerle katlettik" dercesine bir insana yapılabilecek bütün iğrençlikleri müslümanlara yapmış "hayvandan da aşağı" bir avuç soysuzu sözde "ermeni soykırımı" diyerekten savunmaya kalkmışlardır.

 

Allah büyük...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Birde övüne övüne kitaplarında bunları yazıyorlar.

 

Zori Balayan ise Ruhumuzun Canlanması adlı kitabında o dönemde Azerbaycan Türklerine karşı işlenmiş olan soykırım suçundan şöyle bahsetmektedir:

 

Biz arkadaşımız Haçatur'la ele geçirdiğimiz eve girerken askerlerimiz 13 yaşında bir Türk çocuğunu pencereye çivilemişlerdi. Türk çocuğunun bağırış çağırışları çok duyulmasın diye, Haçatur çocuğun annesinin kesilmiş memesini çocuğun ağzına soktu. Daha sonra bu 13 yaşındaki Türke onların atalarının bizim çocuklara yaptıklarını yaptım. Başından, sinesinden ve karnından derisini soydum. Saate baktım, Türk çocuğu yedi dakika sonra kan kaybından öldü. İlk mesleğim hekimlik olduğuna göre hümanist idim, bunun için de Türk çocuğuna yaptığım bu işkencelerden dolayı kendimi rahatsız hissetmedim. Ama ruhum halkımın yüzde birinin bile intikamını aldığım için sevinçten gururlanırdı. Haçatur daha sonra ölmüş Türk çocuğunun cesedini parça parça doğradı ve bu Türkle aynı kökten olan köpeklere attı. Akşam aynı şeyi üç Türk çocuğuna daha yaptık. Ben bir Ermeni vatansever olarak görevimi yerine getirdim. Haçatur da çok terlemişti, ama ben onun gözlerinde ve diğer askerlerimizin gözlerinde intikam ve güçlü hümanizmin mücadelesini gördüm. Ertesi gün biz kiliseye giderek 1915'te ölenlerimiz ve ruhumuzun dün gördüğü kirden temizlenmesi için dua ettik. Ancak biz Hocalı'yı ve vatanımızın bir parçasını işgal eden 30 bin kişilik pislikten temizlemeyi başardık.

 

Kaynak : http://tr.wikipedia.org/wiki/Hocal%C4%B1_Katliam%C4%B1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarih boyunca hoş görmeyi adet edindik; adama baktık adam mı diye, söze baktık söz mü diye...Hocalıyı da unuttuk diğerlerini de... Bu canilere de aynısını yaptığımızdan bütün bu soykırımlara rağmen; vahşi kulpu takılan taraf biz olduk.Tevazuda aşırıya gitmek insanı zillet ve meskenete düşürürmüş..Susmayalım arkadaşlar..

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...