Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
molla28

Tarihte Bugün

Recommended Posts

'Türkiye devletinin dini İslamdır' cümlesi, Anayasa metninden çıkarıldı. Milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı, yemin ederken 'vallahi' yerine 'namusum üzerine söz veririm' diyecek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

İnönü zamanında çıkarılan bir kanundur...(yanlış hatırlamıyorsam)

 

aynı kadro İnönü'nün milli şefliğinde başbakan şükrü saraçoğlu imzasıyla "Allah ve ahlaktan bahsetmek yazaktır" diye kanun da çıkarmışlardır...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ya bir dakika ya bu hakikat mi? Ciddi ciddi yani kalktı mi bu madde? Bana söylesinler o zaman bu vatandaşin dini ıslam değilse nedir? Beni mecusi nı yaptılar gavur mu putperest mi? Bu nedir Allah aşkına ya!? Sadullah iyi misin bakanım irica ediyorum adındaki Allah'i da çıkar! Gözünüzü seveyim siz yasadan çıkardınız ama minareler gümbür gümbür bağırıyor göğe yükseliyor. Götürün tepelerini! Ya onlar neyin alameti? Sadullah yapma gözünü seveyim; biz sizi canımızdan ciğerimizden bildik. Çıktığınızda oralara gözümüzden yaş gelerek sevindik. Bir imam hatibin orta okul kısmını açıyor sağa oynuyorsunuz bir dini ıslamdir yasasını kaldırıyorsunuz! Kuzum siz herkese mavi boncuk veriyorsunuz!! Dik durmuyorsun hükümet,dik duramıyorsun! Zinaya yasak kılan yasayı kaldırmıştın fî tarihinde, hadi batı standartını yakalayayim diye lezbiyenlerin evliliğini meşru kılan yasayı da çıkar! Allahaşkınıza bunu yapın! Nasıl ki seni oraya çıkartmasını bildiysem tırnaklarimla söke söke seni aşağı da alırım! Ha durun bu Türk yasası da var ya; onu da alım onu da. Bu memlekette dünya gavur var. Ermenisi var yunani var. Vatandaşı olduğu memlekette nedir bu baskı değil mi ama?! Yıkılın yıkılın karşımdan! Yazıklar olsun size! Batı'nın kuklası, muhallebi herifleri sizi! Tüm dininizden benliğinizden soyunun o zaman anadan üryan "adam" olacaksınız! Kıymetlimis Obama; söyle ikinci bir emre kadar; yatağa sağdan nı yatayım soldan nı uzanayım?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bir itirafta bulunayim mi;ben bu yasa hala var zanneediyorum. Devletim benim müslüman sanıyorum. Doğru ya bir zamanlar Allah demek dahi yasaktı. Bu uygulama çok eskiye dayanıyordu. Fena köpürdüm Sadullah af buyur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...