Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
Salihbey

Ya Muntakıym !...

Recommended Posts

Zorbalar şimdi de saç çekiyor

 

basortulu-kizlar.jpg

 

SDÜ İlahiyat Fakültesi’nde dün sabah normal ders saatinde okullarına gelen İlahiyat öğrencileri, perukla bile okul kapısından içeriye giremedi.

Üstelik yapılan terbiyesizliği abartan bazı kendini bilmez görevliler, başı açık olanların da saçlarını çekerek peruk olup olmadığını kontrol etti

Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, başörtülü öğrencilerin okula perukla bile alınmalarını yasakladı. Dün sabah normal ders saatinde okullarına gelen başörtülü İlahiyat öğrencileri, perukla bile okul kapısından içeriye giremedi. Üstelik yapılan terbiyesizliği abartan bazı kendini bilmez görevliler, başı açık olanların da saçlarını çekerek peruk olup olmadığını kontrol etti

.

GÖZYAŞLARI SOĞUKTAN DONDU

 

Dekanla görüşmek isteyen öğrenciler, toplantısı olduğu gerekçesiyle Dekan Ekrem Sarıkçıoğlu’nun odasına alınmadı. Okula alınmayan öğrenciler saatlerce İlahiyat Fakültesi binası önünde beklediler. Eğitim haklarının bu şekilde kısıtlanmasını hazmedemeyen öğrencilerin kimisi gözyaşlarını tutamadı.

 

DEKAN KONUŞMADI

 

Toplantı gerekçesiyle muhabirimizi de ilk etapta odasına aldırmayan Dekan Ekrem Sarıkçıoğlu, beklemeye devam eden muhabirimizi sonunda odasına kabul etti. Dekan, sorduğumuz sorulara; "Bilmiyorum, haberim yok, onu daha öğrenmedim" gibi cevaplar vermeyi tercih etti.

 

“SEZER’LE YAN YANA DURUYOR”

 

Ekrem Sarıkçıoğlu'nun hemen yanına astığı ve Köşk davetlerine örtüyü sokmamak için elinden geleni yapan Cumhurbaşkanı Sezer’in fotoğrafı dikkat çekti. "Dışarıda öğrenciler okula alınmıyor, ne diyeceksiniz?" sorusuna "Haberim yok!" gibi komik bir cevap veren Dekan Sarıkçıoğlu, daha sonra; "Evet; biliyorum, fakat kapıda beklediklerinden haberim yok, bize böyle söylendi. Yapabileceğimiz bir şey yok" dedi. Kendi başlarına hareket etmediklerini söyleyen Dekan Sarıkçıoğlu, "Bizim üstümüz ve onun üstü var. YÖK’ten rektör beye söyleniyor, o da bize iletiyor. Bunda yapacak bir şey yok" diyerek soruları bir bir savuşturdu. Gelen emir üzerine peruğun da başörtüsü sayıldığını ve o şekilde okula girilemeyeceğini ileri süren Dekan, sadece İlahiyat Fakültesi'nde bu uygulamanın olduğu ile ilgili soruya "Onu bilmiyorum" diyerek karşılık verdi.

 

:cry: Allah'ım sen bilirsin !...

Share this post


Link to post
Share on other sites

zalimler zulmüne kafirler küfrüne inat edip devam etse,

Allah nurun tamamlar çünkü bir vaadi var..

kafirler istemese bile......

Share this post


Link to post
Share on other sites

esselam...

 

_ Zalimlerin zulümleri ile birlikte zirr-u zeber olacakları , mazlumların yeniden izzet ve şerefe kavuşacakları o günü, bize çabuklaştır Ya Rabbi , bizi intikamına memur eyle , intikam hissimizi daim eyle , bize yardım et !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bu sıralarda üniversiteler yine azdı, hayırlısı bakalım. Yıldız teknikte öğrencilerin namaz kılmak için bulabildikleri tek yer olan merdiven altını bile parmaklıklarla kapatacak kadar şerefsizleşebiliyorlar. Ramazanda medya, akabinde üniversiteler. Sıra kimde acaba? Bu işin sonu nereye varacak?

 

Haydi hayırlısı...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...