Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Muvazene

Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı

Recommended Posts

Ahlakını, zarafetini, dirayetini, çilesini öğrendikçe daha çok sevdiğimiz Cennet mekan Abdülhamid Han ile ilgili bu güzel kitap, DjvuViever teknolojisiyle sizlere bilgisayar ekranında kitap okumanın zevkini yaşatacak. :) DjvuViever programını ve kitabı indirmek için buraya tıklayınız… program kurulum gerektirmiyor. İki dosyayı masa üstünüze aldıktan sonra kitaba tıklayıp okuyabilirsiniz.

 

Kitabı okuduğumuzda anlıyoruz ki, Bir cevher ancak bu kadar değerinin altında gösterilebilir, bir taş yerine konulabilir. O yüzden yüreğinize kuvvet diyorum.

 

104571qu9.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Kitap güzel, paylaşımdan dolayı teşekkür ediyorum. Lakin Mustafa Armağan ismine bir mim koymasak olmazdı. Bu kitabı gerçekten başarılı fakat, kendisinin genelde çok da muteber bir şahsiyet olduğuna inanmıyorum. Bu mevzuda sn. Suat Ak ile aynı görüşün paydasında birleşiyoruz.

 

Fakat söylediğim gibi, üzerinden hızlıca geçtiğim bu kitabını başarılı bulduğumu yinelemek durumundayım. Tekrar teşekkürler.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mustafa Armağan'ın mim'i konusunda haklısınız. Dediğiniz gibi bu kitap Abdülhamid Han gerçeğini anlatması bakımından başarılıdır. Abdülhamid Han hakkındaki çirkin yargıların iftira olduğunu bilen fakat O'nun tam olarak nasıl bir ufukta olduğunu bilmeyen ve öğrenmek isteyenler için başlangıç olarak faydalı bir kitap olabilir. Ve bu kitaptan sonra da mutlaka Üstadın UluHakan II. Abdülhamid Han isimli muteber kitabı da okunmalıdır.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

Reyhan kardeşim paylaşımınız için teşekkürler.Bu kitabı okumuştum.Abdülhamid Han'ı en güzel yönleriyle anlatmış.Ben de okumayan arkadaşlara tavsiye ederim.(Mustafa Armağan'ın Zaman Gazetesindeki yazılarını da takip ediyorum).

Fakat "Mustafa Armağan ismine bir mim koyma" konusuna kafam takıldı. Neden Mustafa Armağan ismine bir mim koyuyoruz?Değerli fikirlerinizin düşünce ve his dünyama etki edeceğinden eminim.Bu konuyla ilgili görüşleriniz benim için önemli.

Dua ve muhabbetle...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yazar mustafa Armağan'a dair sitemizin muhtelif yerlerinde kendisini resmeden kaynaklara/cevaplara ulaşabilirsiniz. Bizler, onun bayağılığını ispatlayan hareketlerinden dolayı ona, ancak hakkettiği kadar değer verdik. Aşağıda örnek olarak bunlardan en önemlisine/bir tanesine ulaşabilirsiniz.

 

buradan

 

saygılarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

BDG kardeşime teşekkür ediyorum. Gerekli izahatı yapmış ve izahatının mesnedi olacak linki de vermiş. Mustafa Armağan'ın ayakları yere basmayan, kendi içinde çelişkiye düştüğü ve komik denecek iddialarını oradan okuyabilirsiniz. Ek olarak buradaki tenkidi de verelim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok şaşırdım.Sadece Mustafa Armağan'la ilgili değil şaşırmam bir cemaatin liderinin de üstad'ın bir eseri hakkında -eseri okumadan- yaptığı yorum.Acaba neye dayanarak üstadı bu şekilde eleştirdi.Çok ilginç.

Demekki herkesin her dediğine fazla güvenmemek lazım.Yanılgıya düşmemek için daha çok okumak gerekiyor, bunu bir kere daha müşahede ettim.(Tabi neyi, nasıl okuduğumuzda önemli...)

Dua ve muhabbetle...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...