Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
hafakan

Hamasli MÜcahİdler Adim Adim Zafere...

Recommended Posts

Gazze'de Zafer Helvası Dağıtılıyor

 

15 Haziran 2007 - 12:46:33

Gazze Şeridi sabahın ilk saatlerinden itibaren işgalin ilk günlerinden beri görülmemiş bir sakinliği, huzuru yaşadı. Gazze uzun bir dönemdir bir yandan Siyonistlerin bir yandan da fitnecilerin saldırılarının hedefi olmuştu.

 

Gazze’liler bugün sabah sokaklara güven içinde çıktılar. Artık sokaklarda ne barikatlar ne de silahlı fitneciler var. Gazze’nin fitnecilerden kurtuluşunun anısına Gazze’li çocuklar, sokaklarda helva dağıttılar.

 

 

****

 

Fitnecilerin Son Karargahı da Düştü

 

15 Haziran 2007 - 01:44:38

Münteda olarak bilinen fitnecilerin Gazze'deki son karargahı da İzzeddin el-Kassam mücahidlerinin operasyonu sonucu perşembe akşamı düştü. Abbas'a bağlı olan bu karargah, kaçırılan Hamas'lıların şehid ve işkence edildiği mekan idi.

 

 

 

****

 

 

'Fitnenin Sesi' Susuturuldu

 

14 Haziran 2007 - 21:12:33

Filistin'in Sesi radyosunun Gazze kentindeki binası, Hamas güçleri tarafından ateşe verildi.

 

Verilen bilgiye göre, radyo binası, Hamas'a bağlı El Kassam Tugayları'nca ele geçirildikten sonra ateşe verildi.

 

Filistin'in Sesi radyosu, Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a bağlılığıyla biliniyor.

 

 

(Kudüs Yolu)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Konu Güncel bölümüne taşınmıştır.

 

Aslında bu iç savaş büyük bir tehlike oluşturuyor. Savaşın bir galibi olacaksa elbette HAMAS'ın galibiyetini tercih ederim, lakin bu durum HAMAS'ı da İsrail'e karşı güçten düşürebilir. Sanırım bu olaylara en çok İsrail seviniyordur. Keşke olmasaydı... Olacaksa da, dik duruş için Hamas'ın zaferinden yanayım.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

bu iç savaştan hangi grup başarıyla ayrılırsa ayrılsın kaybeden Filistin halkı olacak.

Dünyanın en büyük ordularına karşı koyarken kendi içlerinde bölünmüşlük yaşamaları oldukça vahim bir durum..

İnşallah aklı selim muvaffak olur...

Share this post


Link to post
Share on other sites

KAİNATIN EFENDİSİ BUYURMADIMI'' FİTNE ETEŞİ YAKILMIŞTIR VE KIYAMETE DEK SÜRECEKTİR''

 

AMA, ALLAHU TEALA ELBETTEKİ NURUNU TAMAMLAYACAKTIR. DUALARIMIZ İSLAM SANCAĞINI (SARSILMADAN İNŞALLAH)GÖĞÜSLEME CESARETİNDE OLAN HAMASLI MÜCAHİD KARDEŞLERİMİZLE OLSUN

 

YA MUNTAKİM ALLAH..........................

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Fitne ateşinin yakılmış olması Müslümanların birbirini çatır çatır kırmasının meşru görülmesini gerektirmez sanırım. Hak-batıl mücadelesinin kıyamete kadar sürecek olması, hak için çalışmamız lüzumunu ortadan kaldırmasa gerektir. Kaldı ki burada öyle veya böyle, iki Müslüman grup çatışmaktadır.

 

İnşallah Filistin halkı için en hayırlısı neyse o olur.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

kardeşleriyle savaşarak mı zafere??..siyonistlerle savaşacakları yerde birbirlerinin kanını döküyorlar,mekanlarını yağmalıyorlar..bilmiyorum tabi ki onlar benim kardeşlerim,hergün haberleri seyredince içim sızlıyor ama bu yaptıklarını görünce bunlar müstehaktır diyesim geliyor..

 

selam ve dua ile...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ümmet görmüyormuya Allah askına,işbirlikçi fitnecilerin yaptığı şerefsizlikleri. birtarafta siyonist köpeklere dost olma çabası içinde olan münafıklar , bir taraftada müslüman filistini şerefli ve özgür kılmak için yapılan mücadelenin başında HAMAS.

 

filistinin esareti hamasın destansı mücadelesiyle olcaktır inşallah

 

KARDEŞLERİM UNUTMAYIN ŞEYH AHMED YASİNİ, UNUTMAYIN RANTİSSİYİ, VE NİCE KUTLU ŞEHİDLERİ.

 

ALLAHIN RAHMET ELİ HAMASLI MÜCAHİDLERİN ÜZERİNDE OLMASI DUASIYLA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Filistin dirilişini başlatan grup FKÖ'dür bildiğiniz gibi. Şu anda da Filistin'deki iki güçlü gruptan birisidir. Mahmud Abbas ve onun zihniyetini tasvip etmek pek de mümkün olmasa da, özellikle Arafat döneminde Filistin mücadelesinin sembolü olmuş bir gruba topyekün "işbirlikçi fitneci", "şerefsiz", hatta "münafık" demeyi hakşinaslıkla bağdaştıramıyorum.

 

Siyasette gerideyseniz, amaca ulaşmak için bazı tavizler vermek durumunda kalırsınız. Fakat Mahmud Abbas ve onun zihniyetinin bu işi abarttığını ve ölçüyü kaçırdığını düşünüyorum ben de. Hamas'a karşı verdikleri iktidar mücadelesinde İsrail'in dolaylı desteğini almaları da gözümüzde bir adım geriye düşürüyor onları. Zaten bu yüzden bir galip olacaksa, bunun dik duruşlu Hamas olmasını temenni etmiştim. Böyle bir durumun ortaya çıkışı Hamas'a bir haksızlık yapılmakta olduğunu ispatlar. Seçimle başa gelen sağlam duruşlu bir oluşumun önüne taş konuluyor. Fakat atlanmaması gereken şudur ki FKÖ tabanını oluşturan insanlar da Hamas altyapısını oluşturan insanlar kadar Filistin davasına bağlıdır. Münafık ithamını hak etmeyecek insanlardır. Böyle bir ithamda bulunurken en azından üst kadro diye belirtmeliydiniz. Münafık olup olmadıklarını bilemesek de biraz daha yere basardı tespitiniz. Üst kadronun hataları yüzünden Filistin davasına gönül vermiş samimi tabanın birbiriyle çatışmasını ben üzüntüyle karşılıyorum. Bu çatışmalarda Filistin davasına samimiyetle inananların şehit olması İsrail'in işine yarıyor en fazla.

 

Çatışmaları ateşleyen periyodun FKÖ tarafından başlatılması da benim rahatsızlığımı ortadan kaldırmaz. Ben FKÖ'nün suçlu olduğu düşüncesini zaten taşıyorum. Beni üzen, tekrarlamak gerekirse, İsrail'e karşı kullanılması gereken iman gücünün iç meselelerde telef edilmesidir. Her şeye rağmen taban keşke tahrik olmasa ve birbirini böyle kırmasaydı. Gün ortalamalarına bakarsak bu "kardeş" savaşında yitenlerin oranı İsraillilerin şehit ettiklerinden daha yüksek. Ben bunu kabul edemiyorum. Savaşın sonucu da net olmayacak; zira güç dengeleri bir tarafın diğerini ezebileceği, yok edebileceği, bertaraf edebileceği düzeyde değil. Kemmiyette ve teçhizatta hemen hemen aynı durumdalar. Hatta malesef El-fetih dünya kamuoyuna daha sempatik geldiği için lojistik bakımdan daha avantajlı. Dolayısıyla bu çatışmalar bir çözüm olamayacak. Çatışmalar devam ettiği sürece uzun süreli bir kaosun hüküm süreceğini kestirmemek elde mi? Peki bu kime yarar, kime zarar getirir?

 

İnşallah tabanlar bu çatışmaya son verir ve tek yumruk halinde asıl hedefe konsantre olur.

 

İnşallah akl-ı selim hakim olur. İnşallah Filistin için en hayırlısı takdir edilmiştir.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

sevgili nfk hemfikir sayılırız bi nevi ,(Yaser arafata deyinmekbile istemiyorum.onun hesabını rabbimiz elbetki görüyordur)

aslında, şu kocaman bir gerçekki kurunun yanında yaş herzaman yanıyor!. sonuç itibariyle orada ölenlerde bizim kardeşlerimiz. ama ben bu işin ılımla, el-fetihin taraflı ve tavizkar tutumuyla falan olcağına inanmıyorum. iş artık zıvanadan çıkmış. bunlarınki heralde koltuk sevdasından başka birşey olmasa gerek diye düşünüyorum(el-fethi kastediyorum)....

gavur gavurlugunu yapıyor, biz müslümanlar ölece bakıyoruz, karanlığa küfrediyoruz..........

 

ALLAHIN LANETLEDİĞİ BİR TOPLULUK HİÇ MÜSLÜMANLA İŞBİRLİĞİ YAPARMI. KALDIKİ ADAMLARIN DERDİ BELLİ+ FİLİSTİNDE SAFLAR BELLİ!. HERSEY ORTADA.

SONUŞ İTİBARİYLE ,SEHADETE SEVDALILARI YOLLARINDAN SAPMIŞ DEĞİL. EBU MAZEN VE İTLERİDE SİYONİSTLERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEKTELER. nfk arkadaşım niyetin güzel ama ahir zamanda oluk oluk müslüman kanı akıtılacagını Allah rasulü(s.a.v) söylüyor.

 

''1400e bir yıl var yaklaştı zamanımız, bu asırda gelirmi dersin kahramanımız''

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

İşte o oluk oluk akan kanın Müslümanların faydasına olacak bir şekilde durması ne güzel olurdu. Biz bunun için yapabileceğimizi yapalım, hiçbir şey yapamıyorsak samimi bir kalple duamızı edelim en azından. İnşallah İsrail mücadelesinde Filistin'in elini güçlendirecek ve koltuk sevdalılarının bertaraf olacağı bir mutabakatla bu iş neticelenir. Filistin davasına gönül veren samimi insanların çürük yumurtaları atıp tek yürek olacağı günleri Allah bizlere gösterir inşallah.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

El Fetih'e Suudi desteği !

 

Filistin'de Hamas'ın Gazze'yi ele geçirmesinin ardından ABD, İsrail ve Batı ülkelerinin yanı sıra Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a destek veren Arap ülkeleri arasına Suudi Arabistan da katıldı. Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Suud El Faysal, bundan sonra Hamas ve El Fetih arasında arabuluculuk yapmayacaklarını ve seçilmiş Başkan olan Mahmud Abbas'ı destekleyeceklerini söyledi. Hamas ve El Fetih arasındaki son anlaşma, Suudi Arabistan'ın girişimiyle şubat ayında Mekke'de sağlanmıştı.

 

Fransa'ya ziyareti sırasında kendisine uçak yolculuğunda eşlik eden gazetecilere açıklamalarda bulunan Suudi Dışişleri Bakanı Filistinlilerin, "dipsiz bir kuyunun ucuna geldiklerini ve bu durumda ya aralarındaki farklıları gidereceklerini ya da tamamen içine düşeceklerini" söyledi. Faysal Suud, El Vatan gazetesinde yer alan demecinde El Fetih'in lideri Mahmud Abbas'ın demokratik olarak seçilmiş bir başkan olduğunu ve Abbas'ın İsmail Haniye'yi görevden almasının "onun hakkı" olduğunu belirtti.

 

Bundan sonra Suudi Arabistan'ın bir arabulucu rol üslenmeyeceğini açık bir dille ifade eden Suudi Dışişleri Bakanı "Eğer Mekke Anlaşmasının tarafları ayrılmayı tercih etmişlerse bu onların çağrısıdır" dedi. Faysal Suud, "Filistinliler İslam'ın en kutsal yerlerinden birinde anlaşmaya vardılar ve ona sadık kalacaklarına yemin ettiler. Sonra yine sözlerinden döndüler. Kralık artık bir daha bir şey yapmayacak. Krallık arabuluculuk teklifi zaten yapmıştır ve bir daha yapmayacaktır" diye konuştu.

 

Filistin'de Hamas ve El Fetih arasındaki çatışmaların kızıştığı bir dönemde taraflar, Suudi yönetiminin arabuluculuğuyla Şubat ayında Mekke'de bir araya gelmiş ve burada bir birlik hükümeti kurulmasını öngören Mekke Anlaşması'nı imzalamışlardı.

 

Gazze'de kontrolü ele geçiren Hamas'a karşı El Fetih'i destekleyenler arasına İsrail, ABD ve Batı ülkelerinin yanısıra Ürdün ve Mısır gibi Arap ülkeleri de katılmıştı. Suudi Arabistan, El Fetih'i destekleyeceğini bildiren üçüncü Arap ülkesi oldu.

 

(8sutun)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

HAMAS hükümetini başa getiren sanki İsrail desteğiydi de, Filistin halkının desteği değildi. Madem seçilme kavramını en ön plana çıkarıyorsunuz, karışıklığı başlatan tarafı desteklediği malum olduğu halde, bir insanın diktatör gibi hareket etmesini ve seçilen bir hükûmeti tarafgirlikle feshetmesini nasıl savunabiliyor, mazur görebiliyorsunuz?

 

Arkanızdakilerin itişi sayesinde mi...

 

Çok yazık...

 

Asabiyetim dilimi kilitledi, daha fazla yorum yapamayacağım. Vahabi, işinin başında...

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gönül Hamas'tan yana; realite , zamanın Hamas aleyhine işleyeceğini gösteriyor. Tetikte olmak lazım...Rehavete kapılmamalıyız.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Filistin Başbakanı İsmail Haniye, Gazze'de düzenlediği basın toplantısında belgelere dayalı olarak,

El Fetih içindeki ihanet çetelerinin 2006 Filistin seçimlerinden beri Hamas'a karşı darbe planları içinde olduğunu belirtti.

 

Hamas'a yönelik baskılar ve darbe planları ile ilgili belgeleri kamuoyuna sunan İsmail Haniye "bize karşı ciddi darbe girişimleriyle karşı karşıya kaldık, geçtiğimiz aylar iiçinde yolumuza engeller konuldu. Bunlar El fetih bağlantılı olup Hamas hükümetini yıkmak için parasal ve tüm gerekli ekipmanlarla donatılmış hainlerdi. Bu ihanet hareketi Filistin ulusal birlik anlaşmalarını, özellikle de Mekke anlaşmasını kalıcı bir anlaşma olarak değil, sadece bir ateşkes vesilesi gördüler"

***************************************************************

ABBAS, İsrail'i memnun etmeye devam ediyor!

 

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistinlilerin ''ruhsatsız silah ve patlayıcı'' taşımalarını yasakladı.

Abbas, Hamas'ın Gazze Şeridi'ndeki hareketleri üzerine bu kararı aldı.

 

Son on günde Gazze Şeridi'ni ele geçiren Hamas'ın başbakanı İsmail Heniyye'yi hukuksuz bir şekilde görevden alan kukla Devlet Başkanı Abbas, Batı Şeria'da da Filistin Ulusal Özerk Yönetimi'nin yönetiminde olan şehirlerde koalisyon hükümetini işler hale getirdi.

 

YA MÜNTAKİM ALLAH , KAFİRİN SAFINDA YERALANLARI SANA HAVALE EDİYORUZ...............

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...