Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Muvazene

Video

Recommended Posts

Selamlar,

 

Elinize sağlık, bu tarz orijinal çalışmalara büyük önem veriyorum. Oluşturmaya başladığımız dosya arşivimize bunu ekleyelim izniniz varsa? ("Dosyayı bana ulaştırır mısınız?" manasına geliyor :rolleyes:)

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites

ellerinize sağlık.daha önceden defalarca enfesliğini dile getirdiğim, masaüstümü güzelleştiren resimleri böyle bir çalışmada görmek gerçekten çok güzel.bence müzikte de sorun yok.belki aynı müzik sözsüz olsa videoya daha iyi odaklanabilinirdi.ama bu hali bile yeterince bütünleşmiş.ben olsam da kesinlikle bu resimler arasından eleme yapamazdım ama sanki resimler daha yavaş geçse okuyanlar ikinci mısradan sonrasını da okuyabilirler :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sağolun, teveccühlerinize müteşekkirim. Mısraların tamamını okumak isteyenler siteye gelip, ilgili bölüme girip okumak isterler belki efendim. Bu bir merak unsurunun oluşmasına vesile olabilir. Resimlerde sitenin adının geçmesi zaten izleyenler için bir davettir. :rolleyes: Sayın Adminim de aşağıdaki linke tıklayarak dosyayı indirebilirler..

 

http://www.sendspace.com/file/gm83bm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Resimli şiirleri eklediğim bazı siteler var, oralarda da yer alsın istiyorum. Mesela sitemizdeki üyelerimizden de videoyu başka sitelere eklemek isteyenler olursa, onlar da ekleyebilirler. Ya da interneti olmayan bir arkadaşaları için indirip cd'ye atıp verebilirler. vs. gibi :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Efendim elinize sağlık, gayet hoş bir çalışma olmuş. :rolleyes: Sitemizi böyle güzel çalışmaların içerisinde görmek ve gönüllerimizi o, enfes sedalarla doldurmak saadet hükmünde...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hakikatten çok güzel bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık efendim. İzlerken ben de acaba resimler daha mı yavaş ilerleseydi diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi, izleyiciyi siteye yönlendirme açısından böylesi daha iyi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...