Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
rabia BDG

İki Sınav

Recommended Posts

Önceki gün yapılan ÖSS de, Marmara üniversitesinde sınava giriş sırasında , yine hukuk dışı başörtüsü yasakçılarının oluşturduğu zulüm kapıda göründü. Hayır, bu yasak bu sefer de velilere geldi. Çocuklarıyla birlikte gelen annelere, başörtülerini çıkarmaları halinde kampüse alnacaklarını söylediler. Başörtülü oldukları gerekçesiyle üniversitenin bahçesine bile alınmayan veliler, mecburen kampüs dışlında beklemek zorunda kaldılar.

 

Gelir gelmez -dakika bir gol bir misali- , bununla karşılaşan öğrenciler, sınava nasıl iyi başlayabilir? Daha kapıda sınav başlıyor bize.Onlar bir sınav verirken, biz iki sınav veriyoruz. Haydi bakalım, bunada sabır diyelim ama ne kadar?

 

selam ve dua ile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ard arda gelen Cübbeli Darbelerin son örneğini geçen günlerde gördük. Üniversitelerdeki kılık-kıyafeti düzenleyen yasayı durdurdular bilmem ne yaptılar. Eee, yasakçı rektörlerde cübbelerin gücü adına çektiler kılıçlarını. Çocuklar bitti annelerine başladılar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

geçen de engelli bir kızın annesi başörtülü diye almamışlar içeri.seviye belirleme sınavında.yahu kız engelli annesine herkesten çok ihtiyacı var.annesinin de onu mutlu görmeye.düşünün bir kere.yüce Allah o kıza bir dert vermiş ki herhalde o derdi bana verse iki günde isyan ederdim.annesi de sabretmiş buna da şükür demiş ve üstüne üstlük inancından dolayı kızının gözü önünde horlanmış ama hala ne kızda ne de annesinde en ufak bir isyan düşüncesi yok buna da şükür diyorlar ama kırgınlar üzgünler.onları televizyonda gördüğümde resmen kendimden utandım.peki onları bu hale sokanlaronlara destek olacaklarına köstek olanlar...onlar ne yaptı acaba.............

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...