bozkurt 70 Report post Posted January 7, 2009 Saadet partisi ve bir grup sivil toplum örgütlerinin düzenlediği FİLİSTİN MİTİNGİNDEYDİM.Onca resim , onca döviz ve pankart arasın da Üstadın resmi ve Büyük doğu pankartı malesef yoktu.Üstad gençliği mitingler de boy göstermeli mi? Ne yapılabilir? Share this post Link to post Share on other sites
hafakan 195 Report post Posted January 11, 2009 pankartı aç paket ol...ne ala! sevgili bozkurt pankartsız büyük doğucu abiler sayılarını Allah bilir ama onlarda o meydandaydı rahat olun. nedemek istediğim umarım anlasılmıştır Share this post Link to post Share on other sites
tarık026 8 Report post Posted January 11, 2009 Saadet partisi ve bir grup sivil toplum örgütlerinin düzenlediği FİLİSTİN MİTİNGİNDEYDİM.Onca resim , onca döviz ve pankart arasın da Üstadın resmi ve Büyük doğu pankartı malesef yoktu.Üstad gençliği mitingler de boy göstermeli mi? Ne yapılabilir? Esselamü Aleyküm. Değerli kardeşim o miting meydanlarını dolduran, hatta o mitingleri tertip eden insanların bir çoğu 'Üstadsever'dir. Sen bu konuda merak etme, rahat ol... Share this post Link to post Share on other sites
ehl-i_ kalender 4 Report post Posted January 13, 2009 Esselamü Aleyküm. Değerli kardeşim o miting meydanlarını dolduran, hatta o mitingleri tertip eden insanların bir çoğu 'Üstadsever'dir. Sen bu konuda merak etme, rahat ol... Üstadın övgüler yağdırdığı, nice mana eriyle görüşmüş bir zâtın partisinden olanları Vanda mitinglerine almayıp dövenler Üstadsever değil mi? Share this post Link to post Share on other sites
BDO 1 Report post Posted January 13, 2009 Saadet partisi ve bir grup sivil toplum örgütlerinin düzenlediği FİLİSTİN MİTİNGİNDEYDİM.Onca resim , onca döviz ve pankart arasın da Üstadın resmi ve Büyük doğu pankartı malesef yoktu.Üstad gençliği mitingler de boy göstermeli mi? Ne yapılabilir? Sayın Bozkurt, Çeşitli illerde (Malatya, Konya, İstanbul, Kütahya) düzenlenen mitinglere Büyük Doğu Ocakları mensupları olarak destek verdiğimizi bildirmek isterim. Share this post Link to post Share on other sites
tarık026 8 Report post Posted January 14, 2009 Üstadın övgüler yağdırdığı, nice mana eriyle görüşmüş bir zâtın partisinden olanları Vanda mitinglerine almayıp dövenler Üstadsever değil mi? Esselamü Aleyküm. Değerli Kardeşim, ben Van'ı bilmem, Edirne'de ikamet edip, Edirne'de yaşıyorum. Edirne'de ne yaptığımız ve kimlerle yaptığımız (ki; bu organizasyonun tertibinde bulunan biri olarak yazdım). http://www.mimarsinanvakfi.org/msv/index.p...5&showall=1 Selametle. Share this post Link to post Share on other sites
tarık026 8 Report post Posted January 14, 2009 Esselamü Aleyküm. Bu arada Van'da ne olmuş pek bilgi sahibi değilim olaya vakıf olmadığımdandır ki; Fikir yürütmedim... Share this post Link to post Share on other sites