Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
karakuşlar

Okuldaki Sapıklar

Recommended Posts

Bazı öğrenciler durduk yere öğretmenlere de vuruyor maalesef, sizin iş zor doğrusu. Bu durduk yere vuranları öğretmen veya müdüre şikayet edin diyeceğim ama ruh eğitimi ve terbiyesinden geçirilmedikten sonra şikayet etmek bataklıktaki sinekleri öldürmeye benzer. Bataklığı kurutmak yani cemiyet içindeki bu hummalı gidişatı durdurmak da hayli zor. Buradaki şikayet ve dilek kutusuna yazmakla şikayetinizden kurtulacağınızı sanmıyorum. Ailenizi ve öğretmenlerinizi de işin içine katarak bir çözüm arayınız ve durduk yere vurmaya meyilli birini gördüğünüz anda, tabanları yağlayınız.

Şimdi tabi bir insanın durduk yere vurması, ruhi marazattan olabilir, bu öğrenciler muhtemelen büyütülürken aileleri tarafından durduk yere şiddete maruz edilmiştir ve ruh muvazeneleri bozulmuştur. Yoksa bir insan durduk yere niye diğerine vursun, değil mi? Günümüzdeki bozuk aile yapısını da düşünürsek, okullardaki öğrencilerin çoğunun böyle bir ailesi varsa, durduk yere karşıdakine vuran öğrenci sayısı da azımsanmayacak orandadır. Bilemiyorum ki ne yapsak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Karakuşlar size niye vuruyorlar? Bu sapıkların maksadı nedir? Biz de ona göre söyleyeceğimiz makûl şeyler varsa söyleriz. Kaçıncı sınıfa gidiyorsunuz :pc:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olur böyle vakalar,türk polisi yakalar :pc:

 

Allaha şükür kimseye durduk yere vurmadım :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şikayet ve dilek kutusu bölümü forumumuz ve sitemizle ilgili sıkıntılarınızı, isteklerinizi, önerilerinizi dile getirebileceğiniz bir bölüm olduğu için konu serbest kürsüye taşınmıştır.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nedense komik geldi bana şimdi 1.faillle mefulun cinsiyetini merak ediyorum 2.size vurulunca ne tapki veriyosunuz onu merak ediyorum 3.sizce sitede bunun çözümü olabilir mi :pc: (birazdaha çevre desteği alınması lazım. arkayı toplarız falan :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bazı öğrenciler durduk yere bize vuruyor bu durumdan şikayetçiyim

arkadaş öyle bi daha yapacak olursa vurmasının korkmasından,yenilmişlik duygusundan kaynaklandığına inandırmaya çalış.genelde işe yarar.ama son derece ciddi ve cesur görünmelisin.sesin titrememeli ve onun gözlerini oyacak gibi bakmalısın.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...