yunuscoskun 4 Report post Posted April 29, 2009 bana yardımcı olursanız çok memnun olurum malum mezarlık çok karmaşık büyük bi yer bana hiç nasip olmamıştı bu aralar istanbuldayım yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim Share this post Link to post Share on other sites
onur1 4 Report post Posted April 29, 2009 bana yardımcı olursanız çok memnun olurum malum mezarlık çok karmaşık büyük bi yer bana hiç nasip olmamıştı bu aralar istanbuldayım yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim Esselamunaleyküm Eyüp Sultan Camii yanından pier loti ye doğru patika bir yol var. O yolda ilerle sol tarafta tabelası var hemen yol üstünden birkaç basamak yukarıda. hemen yanında küçük bir düzlük var. Share this post Link to post Share on other sites
nurulhak 22 Report post Posted April 29, 2009 Pierre loti de olduğunu sanırım biliyorsunuzdur. Yokustan yukarı doğru cıkın bayağı sonlara doğru. Esad Cosan r.a'nın kabrini gectikten sonra biraz daha yukarı cıkacaksınız. Fakat dikkat edin cunku merdivenle cıkılıyor Dikkat etmezseniz gecebilirsiniz Share this post Link to post Share on other sites
müznib 84 Report post Posted April 29, 2009 Selamun Aleyküm öncelikle ; Değerli gönüldaşlarım bu bahsettiğiniz yokuş başlangıcında çeşme olan yokuşmudur .. ? selam ve dua ile .. Share this post Link to post Share on other sites
onur1 4 Report post Posted April 29, 2009 Selamun Aleyküm öncelikle ; Değerli gönüldaşlarım bu bahsettiğiniz yokuş başlangıcında çeşme olan yokuşmudur .. ? selam ve dua ile .. Başlangıcında büyük bir çeşme var. İki taraflı büyük mermer üzerinde Eyüp mezarlığında bulunan önemli şahsiyetlerin ismi yazmaktadır. Hemen yanındaki yoldan çıkarsanız yolun sonuna doğru sol tarafta tabelasını görebilirsiniz. Birkaç basamak yukarıda Üstadın Mezarı... Mekanı Cennet olsun. Share this post Link to post Share on other sites
müznib 84 Report post Posted April 29, 2009 Başlangıcında büyük bir çeşme var. İki taraflı büyük mermer üzerinde Eyüp mezarlığında bulunan önemli şahsiyetlerin ismi yazmaktadır. Hemen yanındaki yoldan çıkarsanız yolun sonuna doğru sol tarafta tabelasını görebilirsiniz. Birkaç basamak yukarıda Üstadın Mezarı... Mekanı Cennet olsun. Allah (c.c.) senden razı olsun değerli gönüldaşım. tahmin ettiğim yermiş . Share this post Link to post Share on other sites
onur1 4 Report post Posted April 29, 2009 Allah (c.c.) senden razı olsun değerli gönüldaşım. tahmin ettiğim yermiş . Allah (c.c.) hepimizden razı olsun kardeşim Share this post Link to post Share on other sites
yunuscoskun 4 Report post Posted April 30, 2009 arkadaşlar hepinizden ALLAH razı olsunn inş. üstadımın mübarek kabrini bu gün ziyaret edebilirim... Share this post Link to post Share on other sites
nurulhak 22 Report post Posted April 30, 2009 inş.. bizimde selamımızı iletebilr misiniz? Share this post Link to post Share on other sites