Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
yunuscoskun

Sokak Arası Mahalle Maçlarımız...

Recommended Posts

İşte o yüzden futbol nefsimin baş yaveri ya... Ne yapacağım bilmiyorum...

 

Ne olur, Pantürk filan bashetme yahu, (.....)formatına giriveriyorum birden.... Evim yakın olsaydı gelirdim maça... Mitajan'ım...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hacı Yunus kadronu hazırla. Benim muhtemel kadro şöyle:

 

Kalede; kale küçük Rado büyük esprisine maruz kalma ihtimali yüksek zat-ı muhterem; trradomir, geri üçlü de: top geçer adam geçmez namıyla meşhur AhıskaLı, onun hemen yanında beton mürid.. Orta sahada; Messi'nin çakması ArdaTuranvari; mitajanı, Zidane'ın halefi; ehl-i kalender, sol açıkta Ronaldinho'yu mumla aratacak adam; Basmacı. Ve ileri de gizli forvetimiz; görünmez. Teknik direktör; Kolbastının günümüz versiyonunun şekillenmesinde emeği olduğuna inandığım Zalim Abi.

 

12. adamlarımız da belli; pembegül ve gümüşmühür..

 

Takımın adı: KarmanÇorman FC

 

Yani bu adamları ayarlayabilirsem -ki çok zor- sizin takımı duman ederiz. Ama bu adamların bir araya gelmesi şart. Lütfen gençler bir araya gelin de Yunus Yunaytıd FC'yi yenelim.

 

Yunuscoşkun gönüldaşım üzgünüm ama, bu kadroyu gördükten sonra karşımıza Brezilya milli takımıyla çıksan bile nafile. Efendim hatta, Cristiano eduardo kleopatra domingo Ronaldo'yu da al... Yetmedi Lionel izabella rafael donatello sanchez gabriel Messi'yi de al... Bu ikisi de yetmedi mi : 1960 model Pele'yi, 75 model Maradona'yı, 80 model ford mastengi de al... Nafile...

 

Yalnız Yunuscoşkun gönüldaşımdan bir ricam olacak. Madem ortağımın da belirttiği gibi forvette oynayacağım, o zaman rakip kalenin boyu da 20 metre olsun diyerek, (kendi ayağım diye söylemiyorum) ne kadar isabetli şutlar çektiğimi belirtmek isterim.

 

Ortak, müthiş kadro kurmuşsun. Forvetinizden belli. :tek_dis: Şimdiden kampa girmek lazım.

 

Şaka bir yana da... Gönüldaşlar arası böyle bir maç... Tadından yenmezdi doğrusu... Belli mi olur, belki birgün nasip olur... Her şey KarmanÇorman Spor için. :shiny:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evet, eğer bir halısaha organizasyonu tertip edilirse katılırım. Tabii tertip gününe de uyarsa programım. Hasılı; ben katılırım diyorum. Gelmek isteyenler bu başlıkta mevzuya dair fikir beyan edelim de organizasyonla alakalı konuları (zaman ve mekan gibi) yunuscoskun arkadaşımızdan öğreniriz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

başlığı görünce maziye derin bir dalış yaptım da:) bizim mahallemizde de mahallenin ortasında 2 katlı şirin bir evi olan fakat kenti o zamanlar bize hiçç şirin gelmeyen bir teyze otururdu..maçlarımız genelde yarıda kesilirdi ki ziira top bahçeye kaçmasın,anlamadıgım nokta muhterem 7-24 o topumu gözlerdi:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...