Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
ebkem

Dünyanın Kazığını Çıkartan Amipler

Recommended Posts

Ölebilirim ölebilirim sevgili dostlar. Ya hu elimde değil, bir yavru kedi kadar hassas bünyem kaldıramıyor, artık içimi boğuyor, sıkılıyor, hüngür hüngür gülmekten öte bir şey yapamıyorum. Cumhuriyetsavcısı Kenan’ın evine giderek soruşturma yapıyor, herif yasaya dayanarak gerekçe gösteriyor.

 

Öte yandan güzel vatanımın istikbalini yüce gönüllerinde taşıyan genç kardeşlerim Molotof kokteyl atılarak öldürülmeye çalışılıyor, ve bu alet edavatın Pkk mühimmatına ait olduğu ortaya çıkıyor. Bir diğeri MHPli ve BDPli taraflar birbirine giriyor ve ardından adamın biri gelip bir grup gence para dağıtıyor, hele bir mesele ağlasam mı gülsem mi karar kılamadım. Gavuristandan gelen Rus turistler sahte içkiden tahtalıköyü boyluyorlar. Şimdi bunlar ne yoluna gitti; ben suyayım siz deyiniz ahali, ne yolu?!

 

Anam her mesele mi böyle kanı beynime sıçratır?! Hayır şu PKKlıların çevirdiği dümenler kadar deli edenine rastlamadım. Kibarlığın canı cehenneme! Allah topunun belasını versin, attığı Molotof kokteyli gözlerini tutsun, elleri yanlarına uzansın, iki yakaları bir araya gelemesin inşallah! Eğer ki saftiriktir hani akla ermiyor da tuzağa düşmüşse Allah yakinen kurtarsın ama bir de diplomalı eşekleri var bunların. Öküz kafalı amfiden dağa çıkıyor. Bak işte bunları hepten anlayamıyorum, fizik kuramına ters bir kimyaları var bunların. Rica ederim Hegel, Engels, sevgili dostum Aynştan ve Luther bir araya geliniz kafalarınızı tokuşturunuz ve soyaçekimde bezelyelerin ve de dna’ların yeni bir sürümünü çıkarınız. Hayır bunlar hayvana vekalet bile veremezler. Ciddi manada içimde bir magma kaynıyor, o değil sağlığıma zarar vereceğim düşünmekten. Kuzum sana ne de geç git diyemiyorumn, ne’me lazım diyemiyorum. Tüm dünyanın derdi sankim omuzlarımda, “düşünmeyi düşün” diyorsun da Üstad’ım netice neticesi bizim mi? Valla bu dünya fazla oluyor, küçücük geliyor artıgın. Üzerimde gök, altta yeryüzü araya sıkışıp kalmışım canım. Hayır birinde de bir rahatsızlık emaresi göremezsin kafanı bir pencereden uzatsan; herkes hayvanlıkta birlik! Vurdumduymaz, vazifesiz kelle paça bir Müslüman, salahana insan ve de adi vatandaş.. Bu mudur? Değil! Tabii ki değil! Bir gün elimde satır ile hepisini doğrayacağım, hepisini!

 

Güzel Tanrım rica ediyorum daha fenasını gösterme bu nazük, bu derin düşünceli, bu idealist, bu güzelim beynim kaldıramayacak. Yeryüzüne ayak basan kıymetli kullarının mukaddes ruhları adına sana sığınıyoruz. Ve de lütfen Öcalan’ı yakinen zebanilerine havale et.

 

amen

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...