Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
BDG

Mitingçiler Kalabalığı Paylaşamadılar

Recommended Posts

Mitingçiler kalabalığı paylaşamadılar

 

 

Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi Derneği Genel Başkanı Taner Ünal, Ankara ve İstanbul'daki mitinge katılımın yüksek olmasını kendi derneklerine bağlayarak ADD'nin bu kalabalığı görünce şaşırdığını söyledi.

 

Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi Derneği Genel Başkanı Taner Ünal, Ankara Tandoğan ve İstanbul Çağlayan'daki mitinge katılımın yüksek olmasını kendi derneklerine bağladı. Ünal, başta Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kalabalık karşısında şaşırdığını anlatarak, "Yeterli otobüsü versinler 5 milyon kişiyi istenilen meydana yığarım" dedi.

 

MİTİNGLERİN ARKASINDA BİZ VARIZ

 

Taner Ünal, Adana'da 12 Mayıs Cumartesi günü düzenleyecekleri miting öncesi bir basın toplantısı düzenledi. "Irak'ta Amerikan vahşetine son" adı altında düzenlenecek mitingle ülkenin birliği ve vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamayı amaçladıklarını anlatan Ünal, "Türkiye'de en büyük sivil toplum kuruluşlarının yaptığı yürüyüşlerde 200-300 kişi toparlanabiliyordu. Çok küçük ka-labalıklı eylem yaparsınız, kalabalık ufaksa mesajınızı iyi veremezsiniz" diye konuştu. Ankara Tandoğan ve İstanbul Çağlayan'daki mitingin arkasında kendilerinin olduğunu kaydeden Ünal, yürüttükleri çalışmaların bir iki yılın değil 18 yılın birikimi olduğunu dile getirdi. Ünal şunları kaydetti: "Şimdi kalabalıklar ortaya çıkmaya başladı. Biz bu durumdan çok mutlu oluyoruz. İlk ciddi toplulukları biz topladık. Biz köylerde bile bayrak taşıdık. 80 civarında yürüyüş yaptık. Kimi arkadaşlarımız dükkanını, kimi arsasını satarak, cebinden para koyarak bu faaliyetleri sürdürüyor.

 

5 MİLYON KİŞİYİ TOPLARIM

 

Flamalarla yürümüyoruz. Vatansever kuvvetler öncesi ülkede huzur var mıydı?" Tandoğan ve Çağlayan'daki mitinge Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Demokratik Sol Parti'nin (DSP) destek vermediğini öne süren Ünal, vatandaşları miting meydanlarına sevkederken fazla zorlanmadıklarını kaydetti. Ünal siyasi belirsizlik olduğu savunarak sözlerine şöyle devam etti "Bize imkan tanınsın açıkça söylüyorum mertçe söylüyorum denemesi bedava 5 milyon kişiyi taşıyacağım otobüsü versinler ben istedikleri meydana 5 milyon kişiyi yığarım."

 

 

Yeni Şafak

 

 

 

 

:) Bu haberi okuyunca biraz tebessüm ettim. Vatanı kurtarma yarışı biliyoruz ki ancak bu tür mitinglerle olur! :) Nasıl ÇYDD ve ADD vatanı kurtardı :( şimdi de başkaları neler diyormuş bir bakalım dedim :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

“Durun kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak”

 

bu kalabalıklar, bu çıkmaz sokaktaki duvara bir gün toslayacaklar ... ama o zaman ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

SELAMUNALEYKUM

onlar kurtara dursunlar(vatanı değil,alcaklıklarını, satulmışlıklarını) bizim yolumuz bellidir davamız bellidir. biri çıkıp ben daha iyi kandırıyorum bakın diyo öbürü çıkıyor ben şu kadar daha fazla kandırırım diyor. ama bizi bilen biliyor, yaptıklarımızı bir gören var.laiklik, irtica, demokrasi... bunlar kullanılıyor şahsa karşı yapılan bir miting ülke bütünlüğünü tehlikeye düşürecek TÜRK milletini kutuplara toplayacak bir hal almaya başladı.Allah gözümüzü kör etmesin,örmeyenlere, göremeyenlere şifa versin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Selamlar,

 

Bu haberi görünce oradaki sürünün birliğinden de şüphe etmeye başladım ve içten içe sevindim. Bugünlerde "orada birlik, burada birlik" yaftaları altında tek bir gruba karşı birleşmek için elli takla atanlar aslında tamamıyla aynı şeyleri amaçlasalar da bir olmaktan uzak. Adam resmen ADD'ye "Sen de kim oluyorsun yahu?" demiş.

 

Bu birlikler, ileride söz sahibi olacak mevkiye gelirse müthiş bir kaos doğacaktır, herkesin birlik diye çığlıklar attığı bir dönemde dahi aynı eksende yer alan bir kuruluşun bir diğerine en ucuz şekliyle hava atmaya kalkması kutuplardaki kutuplaşmanın da olanca ciddiyetiyle devam etmekte olduğunu göstermektedir.

 

Ne diyelim, Allah bu Müslüman milleti, aklını da başına vererek korusun.

 

Saygı ve selamlarımla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bugün sabah 7:35 suları kalktım ve yaz dönemi turizm stajı yapıcak birkaç arkadaşımı geçirmeye otobus garına gittim..[izmirliyim]Garajda arka arkaya sıralanmış 10 ayrı otobus wardı..Yawaş yawaş akın ediyordu izmir mitingine katılıcak olanlar...Bir ara atatürkçü düşünme derneği başkanıyla şöyle bir konuşma geçti aramızda...

 

Gençler buyrun haydi mitinge ülke elden gidiyor .....

Sizin nağralarını attığınız laiklik bizim dinimizi yaşamamıza engelse biz o cumhuriyetide laikliğide istemiyoruz..

Evet bir arkadaşım aynen böyle cümle kurdu....

 

Ardından dernek yöneticilerinden biri yanımıza yakLaştı ve bizimle konuşan bayana...

 

’Bırak şunları....Allah’çı onlar’ lafını söyleme küstahlığında bulundu....

 

 

 

YORUM YOK...

 

Bir forumdan alıntı.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Allah hidayet nasip etsin,,acıyorum onlara,,onlarda bize acıyorlar gerikafalı yobaz oldugumuz için(!!!)herseyin ortaya cıkarılacagı gün geldiğinde Allah'cı olmaya cok ihtiyacları olacak.Yarabbim sen bizleri onların serrinden muhafaza eyle..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...